Радар детектори - 1. Има ли смисъл и 2. Има ли разлика
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Turboman написа:Много лошо впечатление ми прави че в провинцията почти никой не преупреждава с мигане на фарове за куки
Съгласен съм! И не само в провинцията ами и в Пловдив и навсякъде общо взето!

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
flame написа:Turboman написа:Много лошо впечатление ми прави че в провинцията почти никой не преупреждава с мигане на фарове за куки
Съгласен съм! И не само в провинцията ами и в Пловдив и навсякъде общо взето!Аз като видя катаджии 5 километра след това ми се схваща пръста да присветквам, а съм имал случаи срещу мен колона и никой да не светне - срамота!
Абе, че и аз присветквам - присветквам. Ама съм се замислял реално: ако му мигна на някой, който се е залетял с 200 и той намали, за да мине куките, а после пак се засили като гъз и вземе та убие някой човек??? А ако куките го спрат и го насолят яко??? Ама знаеш ли...нещата са абстрактни!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Pitbull_Germany написа: Абе, че и аз присветквам - присветквам. Ама съм се замислял реално: ако му мигна на някой, който се е залетял с 200 и той намали, за да мине куките, а после пак се засили като гъз и вземе та убие някой човек??? А ако куките го спрат и го насолят яко??? Ама знаеш ли...нещата са абстрактни!
е това мнение чаках

Тъкмо се чудех как темата изкара 4 страници без нито 1 моралист който да каже че си кара в града с 49, по първокласните пътища с 89 а на 1та от 2те ни магистрали със 129
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Днес от Монтана до Видин на 4 места пазеха с радари по познатата технология - изключен радар с пръст на копчето за включване
Иначе днеска хората яко мигаха,за което съм очарован
Иначе днеска хората яко мигаха,за което съм очарован
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
По път Е79 м/у Монтана и Видин минава една кола на 5 мин,така че само премигването ме спасява,щото нормално радарите са им изключени.Застават на наякое хълмче и единия следи с бинокъл и ако забележи нередно бързо приближаваща се кола дава сигнал на колегата си да е нащрек - станали са много изобретателни
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тук по нашите земи е прието колегите особено с регистрация ТХ да не присветват на никой, те са един вид моралисти, навсякъде из Бг винаги са ме предупреждавали, но тук рядко. За тази цел съм се оборудвал със Кобра 9740 и до сега е нямала пропуск. В рамките на четири дена ме спасява вече няколко пъти. Засича от доста далеч, но ако радара им е изключен няма как да ги хване, трябва да стрелнат някой преди вас за да ви предупреди. Като цяло има много смисъл от детектор, но някой по скъп и такъв на който могат да се изключват някои честоти. Интересно че не хваща пасивния режим на радара, май са направили някаква врътка куките защото би трябвало да го хваща. Когато ви отстрелват да знаете че обсега им е около 200м. и детектора улавя още първия импулс като имате около 1сек. да реагирате. Кобрите които имат някакъв РОР-режим ми казаха че пръскал частично импулса, но това не го вярвам много.
С детектор и без, карайте внимателно!
С детектор и без, карайте внимателно!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
asasin18 написа:Pitbull_Germany написа: Абе, че и аз присветквам - присветквам. Ама съм се замислял реално: ако му мигна на някой, който се е залетял с 200 и той намали, за да мине куките, а после пак се засили като гъз и вземе та убие някой човек??? А ако куките го спрат и го насолят яко??? Ама знаеш ли...нещата са абстрактни!
е това мнение чаках![]()
![]()
Тъкмо се чудех как темата изкара 4 страници без нито 1 моралист който да каже че си кара в града с 49, по първокласните пътища с 89 а на 1та от 2те ни магистрали със 129
Абе аз ли съм кьорав или не виждам да съм писал, че карам в ограниченията??? Казвам само, че има логика и в двете поведения. Аз себе си избягвам да се давам за пример, защото просто не съм. Но ми е правило впечатление, че в чужбина никой не мига и съм се замислял защо. Така че не знам аз какъв моралист съм според теб като извънградско, където мога, под 150-160 не падам и мигам като дискотека...но явно трябваше да кажеш нещо

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
asasin18 написа:Pitbull_Germany написа: Абе, че и аз присветквам - присветквам. Ама съм се замислял реално: ако му мигна на някой, който се е залетял с 200 и той намали, за да мине куките, а после пак се засили като гъз и вземе та убие някой човек??? А ако куките го спрат и го насолят яко??? Ама знаеш ли...нещата са абстрактни!
е това мнение чаках![]()
![]()
Абе аз ли съм кьорав или не виждам да съм писал, че карам в ограниченията??? Казвам само, че има логика и в двете поведения. Аз себе си избягвам да се давам за пример, защото просто не съм. Но ми е правило впечатление, че в чужбина никой не мига и съм се замислял защо. Така че не знам аз какъв моралист съм според теб като извънградско, където мога, под 150-160 не падам и мигам като дискотека...но явно трябваше да кажеш нещо

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
SKISA написа:ми не си много прав!
аз имах кобра доста години -не пищи като луда. имам и уистлър по-евтин модел - ми по-кофти е!
оня ден си купих пак кобра и съм доволен засега....
виж тука -има и коментари...
http://radar-express.com/
изплаща си се инвестицията....
И аз се оборудвах от същия магазин преди време с XRS9930.
Върши перфектна работа засега. Ако не се променя начина на каране и караме разумно според мен като не превишаваме скоростта "прекалено много" може да спасява кожата редовно без никви грижи, а относно тия радари със снимките които ползват новите там доколкото разбирам нямате нужда от радар-детектор ако ни спрат просто ги питате за документите на радара. Пишете възражения на акта че радара не е одобрен и нямат право на акт, това в случай че решат да пишат де. Тогава акта пада вече, а ако не падне при обжалване със сигурност ще падне.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4