Изгоряло БМВ
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
А с какво газово е бил
или типично по нашенски вместо да сложим инжекционно каквото трябва да бъде,и струва над 1000 лв.ние слагаме някое 2 употреба което е било поне на 2-3 таксита понеже излиза по тънко...добре че хората не са пострадали.

бе немое ви разберем това газаджиите давате 2000лв за уредба карате 2-3 дена и пак при маистора и после сипвата на друга загостанция и после пак при маистора и до тука сте на 2500лв за нищо разликата между газта и бензина я има 50ст я не че вие с парите за уредбата и маисторите и колата да виси по сервизи кога ще ги избиете тея пари ?Кола на гъз винаги дава ядове не е било да се качим при некои и да не почне да ми мранка и дасе оплаква бе хора като ви е скъп бензина си купете дизел спирате чичото с боклукчииския камион и му викате :чиче имаш ли малко нафта и се разбирате толкова ли е трудно .интересно ми е колко от вас дето карат на газ минават повече от 20км градцко ,никои не мое ме убеди че мотора на колата не се амортизира повече като се кара на газ ,тя има по високо топлинно число ,смърди на газ в радиус от 20метра ........... и още други + 

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм твърдо за бензина.Сложиш ли газ на БМВ го осакатяваш отвсякаде.Алтернативата е дизел-по евтино каране но пък по скъпа поддръжка,но и в двата случая колата върви най добре с горивото което заводско и се дава.Газта е за бакшишите 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Официален форум на БМВ и направо прелива от специалисти
Мишу да не мислиш,че "g" БМВ-тата със заводски газови са с някакви по-различни двигатели,за да носят на "нечовешкото" натоварване...
Аз пък съм виждал изгоряла 520-ка на бензин
Предложете ми някаква революционна алтернатива,с която да съм 198237489234712% защитен от пожар
Хора не обсъждайте проблеми,от които не разбирате
Защото е супер смешно да се четат задълбочени анализи и крайни заключения от хора,които им правят колите в сервиз,отиват вземат си ги и карат.
Иначе бъдете здрави и Бог да ви пази от такива случки

Аз пък съм виждал изгоряла 520-ка на бензин

Хора не обсъждайте проблеми,от които не разбирате

Иначе бъдете здрави и Бог да ви пази от такива случки

8.32
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3