"Пирогов" се напълни с катастрофирали мотористи...
Модератор: Общи модератори
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Онзи ден на Тодорини кукли при стадион Герена гледам двама "мъжаги" с 2 R6-ци карат примерно с 60 км/ч , нали всичко спокойно, но точно преди да се разминават с един Икарус, предния реши, че е най-подходящия момент да го изръчка... газзз яко и го пързаля срещу рейса , мина на не повече от метър
Когато нямаше кьорава кола около тях караха нормално... Някой ще ме светне ли защо? Сигурен съм , че има логично обяснение
Нещо като да караш с ограниченията и като видиш червен светофар или пешеходна пътека - 2 надолу и газ до ламарината
Радвам се, все пак, че тази година моторджиите са по-културни от всякога. "Изпълненията" са намаляли драстично според мен, явно не всички са самоубийци , някои носят глава на раменете си

Радвам се, все пак, че тази година моторджиите са по-културни от всякога. "Изпълненията" са намаляли драстично според мен, явно не всички са самоубийци , някои носят глава на раменете си

съгласен съм не е нормално да караш 180коня мотор с 60 -100 ма като искат да карат бързо излизат на някоя магистрала и го ръчкат с 299км/ч аз преди имах сбр 1000ф 3 и знам че е готино ма караш по магисталата в града всеки какра както си иска 1 бърза за работа друг си има ядове и ти да профучиш с 200 и нагоре си е рисковано и за двамата да не говорим че мотора спира по бавно от приличните коли ,ма да се оправят кои как намери за добре
- stoifata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ε39 523i M52B25
Мишу написа:мотора спира по бавно от приличните коли
Щом си карал мотор значи знаеш, че той спира до 50 км, от 50 до 0 вече трудно спирането. И да ви кажа, че като караш с 50 не е гаранция, че нищо няма да стане. Аз като си счипх крака се ударих с 20. Просто нямах късмет и го ударих лошо.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
преди няклоко години на път с предимство от стоп тръгна един чичика с фиат и баща ми за да избегне челен удър събори мотора на бордюра и се отърва със пръсната раменна капсула мен колко коли са ме засичали 2 години бях без мотор сега пак яхнах ама минах на ендуро , че да карам по черно по далеч от тая касапница на асвалта, който е карал мотор само може да даде компетентно мнение неможе мотор да се кара бавно разберете го то ви кара отвътре да го изрежеш
да не би колите като ги карате все с 50 да ги карате аз с колата на магистрала си откаравам за висенето по светофарите скоростта е тръпка адреналин не се ли качиш на мотор , джет просто не би го разбрал ... пожелавам на всички мотористи от форума безаварийни километри и на колегите с колите Пазете ни !!! едвали един живот струва колкото един поглед в огледалото!!!

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt