Синя зона за паркиране във Варна?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Апр 2009, 20:47

mad_presley написа:
Dimo написа:Ми според мен е време да я има не само в София, щото не мисля че само ние заслужаваме да ни дерат, а иначе, че не е решение НЕ Е, ама очевидно в БГ всичко се прави по трудния начин.

Вас може да ви дерат за синя зона, но поне не ви дерат с данъци на колите.Във варна за моята Е39-ка плащам 275лв данък на година а сега и синя зона ще ми вкарват.
А синята зона въобще няма да е 1лв/ч, а ще е от 2 до 3лв според зависи от района, което пак е по-скъпо от Сф :roll:

Плащаме данъци що да не плащаме, за Е36 316 е към 150лв последния път, а колкото до цената може и да е повече от София, но само в сезона на дините ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 19 Апр 2009, 21:08

Въпроса с живущите там е решен, те си паркират безплатно около дома. Тъпото е че 1000 пъти по-добре е да построят там колкото са нужни 10-етажни паркинга като в Бизнес Парка в София и да се забравят всичките глупости...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 19 Апр 2009, 22:56

Въпрса с паркирането и трафика се решава много лесно със скутер или мотор. ;)
Така си върша работата из града, а когато ми се налага да съм с колата, бих предпочел около мен да има 10 мотора и 10 коли, отколкото само 20 коли.
Рано или късно и тук ще стане като в големите европейски градове. Освен това тук по морето времето е доста по-благослконно.
Трафика ще се облекчи и място за паркиране би се спестило.
По-добре рано, отколкото късно...

Предишна

Назад към Извън Темата