BMW количка за новородено?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
BMW количка за новородено?
има ли тук при дилърите нещо такова проверявах им сайтовете но не открих нищо някои ако знае да сподели и евентуално цена дано не е колкото Е-36
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
В Дару май имаше столче за кола, ако не се лъжа, ама количка не съм виждал никъде
Иначе не е лошо като идея

Иначе не е лошо като идея

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз търсих, но в БГ се предлага само това http://www.bmw.bg/bg/bg/owners/accessor ... /kids.html
Взеха обаче да ми минават разни идеи за закупуване на кошчето и напасването му към триколката на количката, която купих
Взеха обаче да ми минават разни идеи за закупуване на кошчето и напасването му към триколката на количката, която купих

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
искаше ми се да е такава но явно ще се размине за сега
ако някои колега открие нещо да се сети до началото на юли имам още малко време
ако някои колега открие нещо да се сети до началото на юли имам още малко време

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Един приятел си купи столче за кола за детето, каза че над 1300лв се е бръкнал. В Камор има изложено такова столче, най-добре отиди и провери на място
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
hemicharger написа:Един приятел си купи столче за кола за детето, каза че над 1300лв се е бръкнал. В Камор има изложено такова столче, най-добре отиди и провери на място
В ДаруКар също има изложено столче

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sonny написа:В реалоема я дават количката която е комплект със столчето, но цената и беше към 1700-1900лв![]()
Доста си е мама му стара

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Колега, аз минах по твоя път преди около 6-7 месеца. Да знаеш че е голям зор докато ти я доставят. Значи става въпрос за следното:
Поръчах BMW BUGGY, директно от Германия.
Количката със летен и зимен кош - 750 ЕUR
Столче за кола 0-9 мес. - 350 ЕUR / BMW SAUBER F1 /
ISOFIX - 200 EUR, или общо: 1300 EUR
Количката е супер маневрена, има три степени на люляне и на нея става да закачиш и столчето за кола. Само като инфо ти казвам, че количката е произведена от Bebe comfort - URBAN. Столчето за кола е приказка. Снимки в нета няма да намериш - гаранция 100%. Ако ми остане време ще ги нащракам и ще ги кача.
Поръчах BMW BUGGY, директно от Германия.
Количката със летен и зимен кош - 750 ЕUR
Столче за кола 0-9 мес. - 350 ЕUR / BMW SAUBER F1 /
ISOFIX - 200 EUR, или общо: 1300 EUR
Количката е супер маневрена, има три степени на люляне и на нея става да закачиш и столчето за кола. Само като инфо ти казвам, че количката е произведена от Bebe comfort - URBAN. Столчето за кола е приказка. Снимки в нета няма да намериш - гаранция 100%. Ако ми остане време ще ги нащракам и ще ги кача.
11 мнения
• Страница 1 от 1