България - Швеция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 26 Мар 2005, 7:36

Абе да се представим на ниво ,да не ни опукат пак с 4-5 гола...да дадат всичко от себе си момчетата пак и да загубим-голяма работа...И да паднем и да бием.... :bgflag: :drink: :drink: :have one: :have one: :guitarist:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 26 Мар 2005, 8:27

ще го дават и по PREMIERE SPORT 1 заедно с Англия-Сев. Ирландия, Чехия-Финландия и Уелс-Австрия ... след 19:00 ще дават и другите ...
Partien Georgien – Griechenland (18:30 Uhr), Türkei – Albanien (ab 19:00 Uhr) und Dänemark – Kasachstan (ab 20:00 Uhr) Und ab 20:40 Uhr geht es weiter mit Italien – Schottland (ab 20:45 Uhr), Frankreich – Schweiz und Bolivien – Argentinien (beide ab 21.00 Uhr)

УСПЕХ МОМЧЕТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Мар 2005, 10:16

и аз както всички вас много искам да ги бием и после да се напия с кеф :P но съм реалист и смятам, че най-вероятното е да изкараме равен или да ни бият с 1-2 гола разлика... но Стоичков определено няма да допусне разгром от сорта на онова 4:0 94-а (макар че тогава играеха за да напраят Стоичков гол майстор а не за победата щото тя беше без значание) или онова 5:0 в Португалия :(

радостното в случая е че футбола е нелогична игра и стават чудеса :)
ще стискам всички палци и други пръсти и ще викам за наще.. но пред тв-то :) дано да ги бием (въпреки че са по добри)

П.С. преди ден-два прочетох в един вестник реплика на Стоичков: "знам слабото място на Швеция" , и не се сдържах да не го кажа: "и аз го знам - кокалчетата им" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 26 Мар 2005, 11:31

Абе дано господ е Българин пък другото си го можем и сами :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 26 Мар 2005, 16:04

Айдееееееееееееееееееееее!!! Да им покажем какво е публика дори от малките екрани!!! Какво е подкрепа!!! Както подкрепихме Стоичков в анкетата на евроспорт!!! :D АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.... Българи! Юнаци!!! :D :bgflag:
човек се учи докато е жив...

ентусиаст
Аватар

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Мар 2005, 9:36

GIORCETO написа:Абе дано господ е Българин пък другото си го можем и сами :)

господ може да е българин, ама Ленарт Йохансон е швед :evil: :evil:
пак ни отупаха здраво... ама то с такъв съдия и без 3 титулярни играчи се очакваше...
дано да са се напукали яко снощи и днеска с махмурлука да им минат вчерашните болки, че ни чака друг мач на 30ти.... тоя път вероятността да ни зарадват е мн по-голяма :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Мар 2005, 10:28

тоя път вероятността да ни зарадват е мн по-голяма

така си мислиш... :mhihi:
МЕЧТИ!!!

Яд ме е, че не видях Ларсон - Кошмара :twisted: :twisted: :twisted: 3 щяха да ни бъдат малко... ;)

Повече ако гледам мач на българите `Асан ще ми кажете!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 27 Мар 2005, 12:29

много тъпо... с тая измислена дуспа...
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Мар 2005, 6:19

vicho написа:
Повече ако гледам мач на българите `Асан ще ми кажете!

мн грешно разсъждаваш.. нали не си мислиш че Стоичков е фея с вълшебна пръчица ? на тоз отбор му трябва време да достигне максимума на възможностите си... и ако феновете не му помагат с подкрепата си а само критикуват и изискват победи и при всяка зауба почват с "българи леваци" вместо "българи юнаци" никога, ама НИКОГА няма да имаме отбор който да може да побеждава Германи, Аржентина, Франция и т.н.
имай повече търпение, неписано правило е че на един треньор му трябват поне 2 години да изгради добър отбор - Стоичков го поер едва преди няколко месеца и както виждаш все още изпробва нови и нови играчи и отбора няма израден облик.... а време имаме достатъчно тва поколение има още 5-6 години най-малко пред себе си... ще успеем ! :P :) :D

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 31 Мар 2005, 22:34

Кво става ве тук вече никой не пише за футбол :?:
Къде изчезна оптимизма :?:
-Така ще е и в следващите мачове на БГ ,но по важно е да продадем Иванков за сметка на Здравков :arrow: Нищо чудно другия мач да видим Стоичков и Лъчо танев на върха на атаката щот,ако и другите национали са мъжкари като Фози в отбора ще останат Боримиров,Гонзо,Марков,Шаранков,Кривия и още 5-6 манекена :banghead:
-Тея Унгарци цял мач не можаха да подадат топката на свой,но едно положение имаха и видяхме адекватната намеса на Шаранков
-Екскюзми ама нямам нерви да чакав Стоичков и компани 2 години да се разиграят :arrow: все пак има и други отбори,шампионска лига,Ф1,но повече с тоя състав :nono:
Гледам,че името Асан вече е заето затова си заплювам Мимюн

Предишна

Назад към Извън Темата