Мнения и предложения за море в Гърция...
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Абе баце,ти са ако кажеш,че и парите не те притесняват веднага те ориентирам.
Ако очакваш обслужване като по турските хотели всеки от персонала да ти прави ишерети не си познал мястото.Тва като добри обноски на византийците е чуждо нещо.А и не сме много от народите които обичат.Изключение май правят само по островите,специално за остров Корфу съм ходил няколко пъти и съм много доволен.Забавленията са скъпи,спокойно можеш да влезеш в някой нощен клуб ,да платиж стотина евро и да си излезеш трезвен като краставичка.
На техните плажове само едно е най хубаво,има достатъчно паркинги непосредствено до него,в повечето случай с навеси за сянка и безплатни.

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Мнения и предложения за море в Гърция...
Обаче ако мислат пак да ми се пеняват с размирици и да затварят граници, Гърция ше е дестинация с "едно наум".
GVT написа: Тва като добри обноски на византийците е чуждо нещо.А и не сме много от народите които обичат.
Само да те светна, че в Сани само мениджърите са гърци, всичко друго са сърби, македонци, руснаци, украинци и т.н. На бара на басейна си поръчвах с "Дай една бира, брато!"

Обслужването и отношението бяха на 6+.
Решено е. Ще се ходи на Сани. Аб6 страхотно предложение. Направо идеал
Само че ще ползваме хотела, а не къщичките. Он-лайн пише по 200Евро за стая с изглед към морето. През агенция предполагам ще дойде малко надолу, но като платим Клусив-а пак ще е същото.
Еййй направо така се радвам хаха
за пореден път
пред форума и всички негови обитатели 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Agande написа:Решено е. Ще се ходи на Сани. Аб6 страхотно предложение. Направо идеалСамо че ще ползваме хотела, а не къщичките. Он-лайн пише по 200Евро за стая с изглед към морето. През агенция предполагам ще дойде малко надолу, но като платим Клусив-а пак ще е същото.
Еййй направо така се радвам хаха
за пореден път
пред форума и всички негови обитатели
Говори с Пенчев да ти каже името на фирмата, инклусива ще ти излезе без пари! При мен така беше

И весело изкарване!
Също така питай и ВС Травелс (www.vs-travels.bg) за оферта, мацката там е много точна и може да ти изпадне още по-добра оферта. Аз съм я ползвал тая агенция няколко пъти и бях много доволен.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
сани
и аз препоръчвам сани. по-скъпо е от околните селца, но си заслужава. доста яхти на Българския елит имаше на кея в сани. местенцето е добро, така че не е за изпускане.
Последна промяна mitaka7 на 06 Окт 2012, 12:03, променена общо 1 път
Apassionata написа:Весело изкарване ти желая...
Гърция... най-хубавото й нещо е МОРЕТО... Точно такова, каквото е по картичките, наситено синьо-зелено, изсветляващо към брега, кристално чисто и прозрачно...Поне на Халкидики има страхотни плажове...
Ето малко снимки от мен, от средния ръкав, Касандра![]()
![]()
Мерси за пожеланията

absix написа:Говори с Пенчев да ти каже името на фирмата, инклусива ще ти излезе без пари! При мен така беше![]()
И весело изкарване!
Също така питай и ВС Травелс (www.vs-travels.bg) за оферта, мацката там е много точна и може да ти изпадне още по-добра оферта. Аз съм я ползвал тая агенция няколко пъти и бях много доволен.
Ами да ти кажа единия от моите приятели е от Бургас и ще се доверя на него за организацията. http://www.yasminbodrum.com/iyasmin.html Ето в този хотел бях миналото лято в Турция. Има я и опцията Ултра Ол Ин Клусив за която ти казах. Та в този хотел човека от Бургас уреди през агенция за 110 евра на вечер + Ултра Ол Ин Клусив. Незнам дали е практика само в Турция, но платихме 2 месеца след като се върнахме в България. От тук тръгнах със около 1100-1200 Евро, спахме на отиване в Истанбул и се прибрах с ресто. Дано в Гърция си прекараме както миналото лято в Турция

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2