Хр. Стоичков-депутат
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Хр. Стоичков-депутат
Ицето ми беше съсед в жк Тракия на времето, неговото село е на 4км от моето(Ясно Поле от Шишманци) но той, Митко Бербатов(фен съм му) и Иванков, ни лишиха, нас, феновете да гледаме любимия отбор на световното!
Нищо лично, от Ботев съм!
Та мисълта ми е да приеме офертата на СДС и да стане депутат, те отдавна не са фактор в политическия живот на България, вероятноста да ни навреди е много по-малка!
Не може при това съотношение на силите да завършваме наравно с жалките унгарци!
Изплъзвани се невероятен шанс, имахме най-добрия отбор в групата!
Ако един Георги Василев беше треньор на нашия отбор, съм сигурен че щяхме да сме първи!
резила е пълен1
Остава ни само да се надяваме на чудо, не смятам да спра да подкрепям отбора и да стискам палци за победа и класиране на СП!
Нищо лично, от Ботев съм!
Та мисълта ми е да приеме офертата на СДС и да стане депутат, те отдавна не са фактор в политическия живот на България, вероятноста да ни навреди е много по-малка!
Не може при това съотношение на силите да завършваме наравно с жалките унгарци!
Изплъзвани се невероятен шанс, имахме най-добрия отбор в групата!
Ако един Георги Василев беше треньор на нашия отбор, съм сигурен че щяхме да сме първи!
резила е пълен1
Остава ни само да се надяваме на чудо, не смятам да спра да подкрепям отбора и да стискам палци за победа и класиране на СП!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Кво ти е виновен Иванков
Тоя унгарец след като фрасна Топузаков цялата защита спря и чакаше фал (тва е тотална простотия играе се до сигнал но явно пак манталитет.....) и оня вкара гола от малкото наказателно аре малко усещане а
Но за Бербо си прав два пъти сам срещу вратата ако беше вкарал поне единия щяхме да сме победители но ги проигра много надменно.Имахме полужения за 4-5 на нула но както винаги в спорта става като не реализираш ти го бодват одзад. Бях сигорен след тия пропуски че ще стане така и ме е много яд щото заслужаваха да вземат мача не само за 3те точки но е за самочувствие.Сега ще е тежко с Хърватска а за Стокхолм не ме е страх толкова
(ебати оптимягата а)

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Бербатов сама срещу вратаря не можеееееееееее
и това си е
Може да вкара от най- невъзможните положения но, сам срещу вратаря - НЕ. Защото му липсва психика, характер или както искате така го наречете. Застане ли очи в очи срещу вратаря и колената му омекват и се и се чувства как съмнението ще вкара ли или не го разколебава.
Е, те тва е

Може да вкара от най- невъзможните положения но, сам срещу вратаря - НЕ. Защото му липсва психика, характер или както искате така го наречете. Застане ли очи в очи срещу вратаря и колената му омекват и се и се чувства как съмнението ще вкара ли или не го разколебава.

Е, те тва е

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Този път наистина "Не по български" , но съдията ни сра на чувствата!
За другия мач сме без двама от най добрите!
гррррррррр , няма такава дискриминация! Момчетата играха добре снощи! Не заслужаваха равен и то срещу тези миризливци, схванати
кобили!

За другия мач сме без двама от най добрите!
гррррррррр , няма такава дискриминация! Момчетата играха добре снощи! Не заслужаваха равен и то срещу тези миризливци, схванати
кобили!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
rado_rf написа:Бербатов сама срещу вратаря не можеееееееееееи това си е
![]()
![]()
![]()
Може да вкара от най- невъзможните положения но, сам срещу вратаря - НЕ. Защото му липсва психика, характер или както искате така го наречете. Застане ли очи в очи срещу вратаря и колената му омекват и се и се чувства как съмнението ще вкара ли или не го разколебава.![]()
Е, те тва е
Тоя па Бербатов ти е виновен много добре си игра момчето и като цяло целия одбор игра много добре ама тоя Иванков се осра.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 31 Мар 2005, 13:07, променена общо 1 път

Абе що се оплакваме бе
Единия мач без едни футболисти
другия без други и то какво ни остава
освен да се наслаждаваме на красива игра!
Дисциплина му е майката! Ама като няма кой да слуша ще слушат порицания в съблекалнята!
Иначе айде да бием поне хърватите та да им покажем кои сме!
И по стара българска традиция и да паднем и да бием пак ще се напием. Айде наздраве и успех на момчетата. Те го могат!
Единия мач без едни футболисти
другия без други и то какво ни остава
освен да се наслаждаваме на красива игра!
Дисциплина му е майката! Ама като няма кой да слуша ще слушат порицания в съблекалнята!
Иначе айде да бием поне хърватите та да им покажем кои сме!
И по стара българска традиция и да паднем и да бием пак ще се напием. Айде наздраве и успех на момчетата. Те го могат!

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
слаб отбор, слаба игра.
не мисля, че трябва да вините този или онзи за загубата.
реално, нападателя може да спечели мач, вратаря да го загуби, така че винаги единия е звезда, а другия е подсъдим. Бяхме по-добри, нямахме късмет. това е всичко.
реално, нападателя може да спечели мач, вратаря да го загуби, така че винаги единия е звезда, а другия е подсъдим. Бяхме по-добри, нямахме късмет. това е всичко.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Engi написа:слаб отбор, слаба игра.
Все ми го от устата ....
и престанете със съдиите, защото свиреха много добре! Който се прави на артист или който си неможе си е негов проблем! Съдията на мача с Швеция е получил малко по-малко от отлична оценка ... така че гледайте малко по обективно на нещата, а не като лумпени и във вихъра на емоциите ...
bmw maniqk ivo bmw написа:rado_rf написа:Бербатов сама срещу вратаря не можеееееееееееи това си е
![]()
![]()
![]()
Може да вкара от най- невъзможните положения но, сам срещу вратаря - НЕ. Защото му липсва психика, характер или както искате така го наречете. Застане ли очи в очи срещу вратаря и колената му омекват и се и се чувства как съмнението ще вкара ли или не го разколебава.![]()
Е, те тва е
Тоя па Бербатов ти е виновен много добре си игра момчето и като цяло целия одбор игра много добре ама тоя Иванков се осра.
Вярно бе

Бербатов много добре играе ама ганкиното

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
CheGevara написа:и престанете със съdиите, защото свиреха много добре! Който се прави на артист или който си неможе си е негов проблем! Съдията на мача с Швеция е получил малко по-малко от отлична оценка ... така че гледайте малко по обективно на нещата, а не като лумпени и във вихъра на емоциите ...
хехехе.....че те всички на терена са артисти.Основната задача на футболистите е да минат курс по актьорско майсторство!

изкриви си душата и кажи ЕДИН мач след Свтовното '94 ,на който някой съдия е свирил безпристрастно?

А и аз споменах съдията за Унгария не за Швеция, понеже не съм го гледала....
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
rado_rf написа:bmw maniqk ivo bmw написа:rado_rf написа:Бербатов сама срещу вратаря не можеееееееееееи това си е
![]()
![]()
![]()
Е, те тва е
Вярно бе![]()
Бербатов много добре играе ама ганкиното![]()
![]()
Не е така ама както и да е.

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
На,който му харесва Бербо-да си го вземе у тях
-Нямаме място в Германия с тоя отбор
Тва си е голата истина(за съжаление)
За Иванков не съм съгласен
добър е,но по душа 

-Нямаме място в Германия с тоя отбор

За Иванков не съм съгласен

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ма той камата (д***а чекииката) от сега си е депутат.. говори едно прави друго.. прави си врътките с Лъчо Танев.. и го боли.. налага си Чавдар, Благой, Иванков само за да се продадат.. да ама не.. с толкова слаби игри никой няма да ги купи! Мога да кажа, че един Георги Петков е класа над Иванков.. ама нали тряя да се продава и го пускат в Левски и в националния.. и на всяко центриране тряя трепериме.Чавдар Янков след операция ми го пуска титъляр с/у Шведите..
Благой Георгиев.. има хляб в това момче, но трябва бързо да бяга в чужбина.. незнам кой журналист си беше направил труда да брой подаванията на мача с Швеция.. (по памет) от 40 подавания 37 грешни.. е за какво говориме.. един Боримиров дето е х2 на годините на Благо игра по добре.Защо не пусна Сашо Александров..
Защо изчака толкова време за да пусне Христо Янев..
Казах го и в другата тема.. по добре, че не се класираме за това световно.. да обиграват един добър отбор за следващите квалификации.. не пак да ставаме за смях.. този път пред цял свят. но не с този "треньор"!

Казах го и в другата тема.. по добре, че не се класираме за това световно.. да обиграват един добър отбор за следващите квалификации.. не пак да ставаме за смях.. този път пред цял свят. но не с този "треньор"!
15 мнения
• Страница 1 от 1