Audi VS BMW – войната продължава

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 28 Апр 2009, 21:02

Мда, а като се замисля я си представи да ударят така чистак нов мерцедес и ново БМВ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Апр 2009, 21:54

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 28 Апр 2009, 22:01

Действието в рекламата се развива в различно време за всяка от колите, нещо като преглед през годините с какво е бягал и до какъв връх е стигнал накрая - т.е. Ауди все едно вече са го "сложили" на другите марки и са по-добри...
Като цяло подобни неща да коментират хора, които не са се качвали на някоя от често дискутираните въобще нови коли (без значение от марката), още по-малко пък шофирали такава, си е проветряване на устата. Аз съм един от мнозинството, които не са се качвали на нова кола от такъв клас, затова единственото, за което евентуално мога да имам мнение, е за това как изглежда отвън. Другото е ала-бала - един чел, друг чул...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Апр 2009, 0:40

И ако точно R8 е перфектния отговор на Ауди мога да кажа само: Мъка мъка мъка мъка........R8 перфектно???? Кое дизайна ли? ДА, ама не и цялата кола :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Апр 2009, 0:55

Dimo написа:

И ако точно R8 е перфектния отговор на Ауди мога да кажа само: Мъка мъка мъка мъка........R8 перфектно???? Кое дизайна ли? ДА, ама не и цялата кола :winky:

И аз недоумявам на къде са тръгнали Ауди?! :roll:
Добре е, че от БМВ си влагат другаде силите и подминават тези дребни недоразумения с надсмешка :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 29 Апр 2009, 0:59

BMW X6 M - Mix your racegrounds :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от JustVeli » 29 Апр 2009, 1:08

Предпочитам 20-годишното си БМВ пред новото АУДИ Няма база за сравнение самата емблема за мен струва колкото 10 такива Ауди-та А като слушам двигателя все едно ми казва дай газ дай газ Не искам да обидя никого всеки има тръпка към нещо. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 29 Апр 2009, 9:06

Е колеги, с гаджето имахме един такъв спор. И тръгвам аз да и сравнявам Ауди С8 и М5 Е60 и и отварям клипчета в ютуб.. при което тя вика "Дай Р8, да ви видим де!"
Викам си, сега ще ме подиграва много, пускам Р8 срещу Е60 М5. Някакви руснаци.. Ей Е60-та така му сипа на това хауди.. че после приятелката я боля гъза :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
(За това последното се ебавам, ама и скъсах гъза от ебавки)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 29 Апр 2009, 11:11

JustVeli написа:Предпочитам 20-годишното си БМВ пред новото АУДИ Няма база за сравнение самата емблема за мен струва колкото 10 такива Ауди-та А като слушам двигателя все едно ми казва дай газ дай газ Не искам да обидя никого всеки има тръпка към нещо. :)

И аз съм фен на БМВто ама тука преиграваш ;)
Ако ми подари някой новото ауди (защото не бих си го купил иначе) веднага ще го бартеросам за БМВ.
Ауди, явно доста са изпаднали откъм продажби щом са започнали "агресив маркетинг". Всички знаем че веднъж качиш ли се на БМВ рядко би предпочел друга марка! Аз лично преди БМВто имах ауди И ПОВЕЧЕ НЕ БИХ СИ КУПИЛ АУДИ!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Предишна

Назад към Извън Темата