Нарязаха ни гумите ..
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
За такива явно трябва да се работи по другата система.
Събирате се 4-5 човека и половин час си "правите кефа".Ама да се поразчуе та да знаят другите следващия път какво ги чака.Деба смотаната държава.Нямали патрулки.Данъците си плащаме редовно а държавата я боли фара.Пфууууу.

Районната патрулка нямала бензин. Един път някакъв тарашил магазини на пазара до нас. Районния + от съседното управление дошли .. ама го намерили, чак като нацелил СОТ охраняема будка и дошли сотаджиите
))

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ти мани, уж живея в читав квартал на София, а именно "Бели Брези", тръгнали едни тъпаци да ми крадът Сузукито от 88ма година. Супер старо разбираш ли, на нищо не мяза! Със скъсан гюрук, счупена броня и т.н... отнасят дясната ключалка, влизат вътре въртят на стартера въртят... до толкова, че да счупят и ключалката за него..
А те уцелили колата дето вчера и падна акумолатора и беше у нас да се зарежда, разбираш ли!
Яжте ми кура, автоджамбази! А дано с тия рачички, мама да ви ги скръсти скоро време и студени да ви целува!
Бтв, равносметката е 150лв. за нов патрон, само за стартера..
А те уцелили колата дето вчера и падна акумолатора и беше у нас да се зарежда, разбираш ли!

Яжте ми кура, автоджамбази! А дано с тия рачички, мама да ви ги скръсти скоро време и студени да ви целува!
Бтв, равносметката е 150лв. за нов патрон, само за стартера..
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми е такъв като го хванеш и с ножа да го нарисуваш целия и като вземе да квичи като заклано прасе и да се сабират хора да гледат саира да му кажеш "Гледам си кефа..."
Ебахти народа мръсен сме!
Честно казано помислете, не вярвам случайно някой да нареже гумите на всички, може да се сетите койе и да го намерите и после......
Ебахти народа мръсен сме!
Честно казано помислете, не вярвам случайно някой да нареже гумите на всички, може да се сетите койе и да го намерите и после......

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2