Чисто нова Dacia или каран западен автомобил на същата цена?
Модератор: Общи модератори
Аз не съм съгласен,че докато колата е в гаранция не плащаш нищо!Карал съм гаранциона кола и съм си плащал като поп.Първо не е сигурно дали ще ти признаят гаранцията,зависи какво се счупи.Второ,ако я признаят,частта я сменят,но за работа и разни дреболии си ти искат пари.гаранцията са я направили,като маркетингов ход,да привличат повече клиенти,които не знаят за кво иде реч.Наблюденията са ми върху едно Ц4 и Сузуки Гранд витара.има един американски лаф-Безплатен обяд няма!та така е и тука.Аз досега в бг,за един вносител на коли,не съм чул да е коректен и хората да са много доволни от него!А това,че Дачията е най-продванта кола какво значи?Че е най-качествената или най-добрата?Не!Говори,че е най-евтината и хората най-лесно могат да си я позволят.И все пак не мисля,че е толкова лош автомобил,колкото някои я изкарват.Тъпото е,че среден немски рабтоник/2400Е/,за 3 години спокойно изплаща Е60,чисто ново,с какъвто двигател си поиска,а тука работник в същия клас работа/строеж примерно/,за 3 год. лизинг трябва да си дава цялата заплата за да си вземе една "наточена " Дачия комби/26к/!
- orli_g
- Потребител
-
- Кара: E46 320D Facelift
biohazard написа:Аз не съм съгласен,че докато колата е в гаранция не плащаш нищо!Карал съм гаранциона кола и съм си плащал като поп.Първо не е сигурно дали ще ти признаят гаранцията,зависи какво се счупи.Второ,ако я признаят,частта я сменят,но за работа и разни дреболии си ти искат пари.гаранцията са я направили,като маркетингов ход,да привличат повече клиенти,които не знаят за кво иде реч.Наблюденията са ми върху едно Ц4 и Сузуки Гранд витара.има един американски лаф-Безплатен обяд няма!та така е и тука.Аз досега в бг,за един вносител на коли,не съм чул да е коректен и хората да са много доволни от него!А това,че Дачията е най-продванта кола какво значи?Че е най-качествената или най-добрата?Не!Говори,че е най-евтината и хората най-лесно могат да си я позволят.И все пак не мисля,че е толкова лош автомобил,колкото някои я изкарват.Тъпото е,че среден немски рабтоник/2400Е/,за 3 години спокойно изплаща Е60,чисто ново,с какъвто двигател си поиска,а тука работник в същия клас работа/строеж примерно/,за 3 год. лизинг трябва да си дава цялата заплата за да си вземе една "наточена " Дачия комби/26к/!
Браво колега така е!Ама върви ти го обяснявай на другите,че дори и на гаранционна кола плащаш за някои неща.А това,че държавата ни е такава,че не ни позвполява да караме нови коли среден клас а само нови коли като дачия и лада,си е друг въпрос!
Мисла че темата стана доста интересна и се радвам че толкова много колеги дадоха своето мнение.Надявам се да несъм засегнал някой от вас с нея.Очаквам още интересни мнения

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
biohazard написа:Аз не съм съгласен,че докато колата е в гаранция не плащаш нищо!Карал съм гаранциона кола и съм си плащал като поп.Първо не е сигурно дали ще ти признаят гаранцията,зависи какво се счупи....
Зависи от дилъра и представителството...При някои си плащаш, като поп, при други обслужването и гаранцията са ти от-до. Айде да не давам примери, че да не правя реклама и анти такава..
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
krystal написа:biohazard написа:Аз не съм съгласен,че докато колата е в гаранция не плащаш нищо!Карал съм гаранциона кола и съм си плащал като поп.Първо не е сигурно дали ще ти признаят гаранцията,зависи какво се счупи....
Зависи от дилъра и представителството...При някои си плащаш, като поп, при други обслужването и гаранцията са ти от-до. Айде да не давам примери, че да не правя реклама и анти такава..
Гаранцията си е гаранция, а сервиза си е сервиз, Днеска вкарвам джипката за 1ва смяна на масло и филтри - 500 кинта
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
krystal написа:biohazard написа:Аз не съм съгласен,че докато колата е в гаранция не плащаш нищо!Карал съм гаранциона кола и съм си плащал като поп.Първо не е сигурно дали ще ти признаят гаранцията,зависи какво се счупи....
Да де,ма нали се сещаш,че при тия дето всички е от-до,пак си си платил като поп,само че предварително!!Или са забравили да ти споменат??Тези 4-5000 лв.дето струва пакета BMW service inclusive,за какво мислиш че отиват?То затова като се купупва нещо,се гледа кой пакет какво предлага,щото явно че някои хора си мислят,че им обслужват колите без пари!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Форда го вкарах днес ,това му е първа смяна на масло + всички възможни филтри - 280 лв с ДДС ,поносимо при условие че се сменя на 25к
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани