ВАЖНО!!! СКАНДАЛНО!!! Петиция за защита на българския език!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 28 Апр 2009, 18:57

+1 глас от мен и още 30тина от приятели и колеги :|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 29 Апр 2009, 21:40

Тцтцт Майка му да ... Как може ?!? Аз имам чувството че се забавляват с нас и чакат да видят кога на народа ще му писне от техните простотии .
Вкараха Матурите и сега искат да махат Българският език като задължителен.Това България ли е или общата държава на Европа? Че кат няма да уча български какъв език да уча Цигански ли ? Човек който не знае Българския Език не трябва да се нарича Българин . То след време хората няма да могат Имената да си казват няма да могат да четат да пишат . И това ми било държава каква държава ? Красива но с Грозни Управници ! Лично аз бих се срамувал ако не зная Български ! Ако приемат този закон след време като отида в някой закусвалня или където и да е ще чувам изречения от сорта "Един Боза И двама Баници" Човекът който е предложил този закон е някакъв гладен за пари Педе*** Който заслужава да бъде пребит и убит с БУКВАР !!! :ranting:
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 TDS Touring
Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат

Българският език

Мнение от joker_11 » 30 Апр 2009, 13:22

Не е ли време да се направи отново както едно време Тодор Живков “пресяване“ !? Не отдавна по Дарик радио, ДПС искаше извинение от Бъгария и народът му с паметник в тяхна чест за това че били гонени.. Сега искат чужд език и култура бащиния да си правят, да отменят, подменят.. Не разбирам просто, как е възможно въобще подобно нещо да се допусне от политиците ни БЪЛГАРИ да се изкаже дори!? За какво говориме?!?!?!? Този наш президент какъв е!?!? :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 TDS Touring
Детайли за колата: Всички екстри за модела без автопилот(още). Иначе като допълнение колата е с вграден блутут за телефон, ДВД на предните подглавници и нивомат

Българският език

Мнение от joker_11 » 30 Апр 2009, 13:26

Не е ли време да се направи отново както едно време Тодор Живков “пресяване“ !? Не отдавна по Дарик радио, ДПС искаше извинение от Бъгария и народът му с паметник в тяхна чест за това че били гонени.. Сега искат чужд език и култура бащиния да си правят, да отменят, подменят.. Не разбирам просто, как е възможно въобще подобно нещо да се допусне от политиците ни БЪЛГАРИ да се изкаже дори!? За какво говориме?!?!?!? Този наш президент какъв е!?!? :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Апр 2009, 13:32

Само това ще кажа Шибани Педераси!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 03 Май 2009, 1:42

Колеги, имам идея, неосъществима по подразбиране заради българския ни характер.
ЧЕРПЯ, един камион с камъни всеки е свободен да си взима от него и да цели по парламента.., ако може да се уреди и да го изсипем на жълтите павета!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Надявам се това да не мине на второ четене! Но щом на първо е прието без възражения, значи и на второ няма да има голяма опозиция..!

Предишна

Назад към Извън Темата