Въпрос за възтановяване на стъкла.
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Въпрос за възтановяване на стъкла.
Бихте ли ме опътили къде възтановяват стъкла в София ама да е евтино , защото ходих на едно място и ми искаха 65лв. за дупчица от камаче . 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
добре ама ми е много интересно какъв е ефекта
....струва ли си?

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Зависи какъв майстор ще намериш, аз лично си смених цялото стъкло, макар, че всички ми викат еее лъд ли си кво си не знам там, мое да го възтановиш, ама не ми вдъхва доверие
Остава си белег като се загледаш винаги, за това бъди сигурен! ако е за някоя шупла няма смисъл
Според мен има смисъл да се възтановява стъкло примерно на фар или на нещо такова, през което не гледаш, защото мен супер много ме дразни като има нещо на стъклото и си отвличам вниманието и може да стане някой гаф
Остава си белег като се загледаш винаги, за това бъди сигурен! ако е за някоя шупла няма смисъл
Според мен има смисъл да се възтановява стъкло примерно на фар или на нещо такова, през което не гледаш, защото мен супер много ме дразни като има нещо на стъклото и си отвличам вниманието и може да стане някой гаф

No bling at the Ring
- Новини
-
Миналата година си като си направих каското на колата, не искаха да ми я маркират докато не си оправя някакви шубли на предното стъкло.
Отидохме тогава до един дядка в Студентски град и той така ги направи, че после момчето, което правеше маркировката не можа да разбере къде са били. За две такива пукнатини ми взе към 20-30 лева а си свърши отлично работата.
Ще питам Вайпъра къде точно беше това, че тогава с него ходихме...
Отидохме тогава до един дядка в Студентски град и той така ги направи, че после момчето, което правеше маркировката не можа да разбере къде са били. За две такива пукнатини ми взе към 20-30 лева а си свърши отлично работата.
Ще питам Вайпъра къде точно беше това, че тогава с него ходихме...
5 мнения
• Страница 1 от 1