Челси - Барса
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Няма какво да спорите по адрес на бербо,всичко ще се покаже с времето и аз мн мн не го харесвам като стил на игра и като поведение на терена,наистена сам в Манчестер Ю. му е трудно да води атаката,но много пъти забелязвам ,че има страхотно пласиране.Но някакси малко или много го изолират ,доста често съм забелязвал как стой на правилното място в правилния момент обаче топка към него няма..Някак си не се е наложил още в отбора.Иначе за хората които го плюят,нека да ми посочат друг български футболист,който да взема по 1 милион на месец и да играй 2 пъти във ФИНАЛ НА шампионската лига последните 7-8 години .. Отг. е ясен знам.. Но както казах по горе всичко ще се види с времето,
P.S. Да не би Шевченко да бе лош футболист преди да мине в Челси,вярно там незнаеше какво става мн пропуски,мн критки,но ако си спомняте сезоните му в Милан... Нямаше по добър чист нападел в Сериа А.. Е доло горе случая с бербатов във Тотман и Ман. само да не свурши както със Шевченко...
P.S. Да не би Шевченко да бе лош футболист преди да мине в Челси,вярно там незнаеше какво става мн пропуски,мн критки,но ако си спомняте сезоните му в Милан... Нямаше по добър чист нападел в Сериа А.. Е доло горе случая с бербатов във Тотман и Ман. само да не свурши както със Шевченко...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
pantzer3 написа:И двата отбора са смешни, ама от барса по смешни няма - все с късмет последните минути - смешна работа - никакви крила, все се мъчат през центъра да пробиват - няма такъв анти футбол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вземи една мнооого голяма пушка, лапни дулото и дръпни спусъка...аз ще снимам пейзажа!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
pantzer3 написа:И двата отбора са смешни, ама от барса по смешни няма - все с късмет последните минути - смешна работа - никакви крила, все се мъчат през центъра да пробиват - няма такъв анти футбол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?! Ама ти сериозно ли ?!

Кога е последния път, в който Барса вкарва с последната минута ?!
Кой от 4-те гола на Байерн и 6-те на Реал ?!
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Re: а
nigh7lif3 написа:feel написа:nigh7lif3 написа:feel написа:bivola написа:feel написа:nigh7lif3 написа:feel написа:alexand написа:Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?!
Аз събирам тази подписка
Аман от разбирачи ейЕдин успял футболист да имаме и го изядохте. Бахти смотания народ сме
Че е успял-успял е(да се набута в отбор за който няма никакви качества).Но,че мястото му не е в Манчестър това е 1000% ясно!!!
Когато не играе,се вижда как играят Манчестър.За мен той не е никакъв футболист,ако беше толкова добър колко го изкарват всички "разбирачи" щеше да бележи и в националния.Патрик Клуиверт имаше по-голям процент на успеваемост при бележене отколкото Бербатов.
Добре бе , пич , балък бил ,бастун бил , слаб бил , тогава както оправдаваш закупуването му в Юнайтед , ако нямаше качества едва ли щяха да излезнат с 35милиона , за някой , който по твойте думи не става
Чичо Алекс не веднъж е правил грешки с трансфери-Дуайт Йорк,Алан Смит и прочие.....Въпрос на време е Бербо да застане постоянно на скамейката....и не правете грешка аз не мразя Бербатов...просто обожавам Юнайтед и ми е неприятно когато подобни "играчи" пречат на отбора.Силно пожелавам на Ливърпуул,Челси или Арсенал да вземат Бербо.
Бате гледай си Литекс vs Беласица и не се опитвай да мислиш
Имайки в предвид изказванията ти,май ти трябва да наблегнеш на мисленето.Чул,видял нещо и без грам футболна да не говорим за други култура тръгнал да коментира....Разгледай на другите колеги в темата коментарите,сравни ги с твоите и съм сигурен,че и ти ще забележиш разликата.....
Ами прочети ми изказванията пък тогава коментирай. Аз не претендирам, че разбирам много от футбол. Строителен инжинер съм и не ми е това работата. Ама адски ме дразните, какви злобари сте. Бербатов бил такъв, онакъв, бастун бил. Ми ти какъв си. Човека прай кинти, играе в Ман Юнайтед, а вие вместо да го подкрепяте подписка ще правите. Айде нема нужда. Като толкова много разбираш да беше станал треньор по футбол, а не продавачка на парфюми.
Злобеенето към Бербатов няма да спре, все пак за някои хора ще си остане цесекар, дето са направили грешката разни европейски отбори да си го разменят за милиони. Фъргюсън с грешната си трансферна политика (тоя същия Йорк в дует с Анди Коул вкарваха по 50 гола на сезон) и треньорска бездарност (сигурно е лесно да сменяш поколенията в отбора на няколко пъти) продължава да е треньор на МанЮ още отпреди да са се родили някои от футболистите му. Не знам слепи ли са някои хора, но Бербатов не играе чист нападател-голаджия в тоя отбор, а по-скоро разпределител, първата му мисъл е кого да изведе, като получи топката, а на него от хората отпред само Руни му подава на повече от пет метра. В крайна сметка, както правилно споменаха някои колеги, първи сезон там, трудно е да се включи на 100% от раз.
За мача снощи - много отбори са се опитвали да се пазят по 180 минути, около нула са успявали. Съдията с недадените дузпи, пропуските на Дрогба от първия мач, липсата на някои титуляри на Барселона, някои тактически грешки на Хидинк - резултатът от всичко това е какъвто е, колкото и да реват Челси сега, само два отбора отиват на финала и те не са между тях.
А там нещата клонят към дублиране на титлата...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
![]()
![]()
![]()
![]()
майтапиш се нали ?

Ако това е анти-футбол, то никой отбор в Европа не играе футбол...
Барселона в момента играе най-красивия, техничен и бърз футбол, във всеки един мач имат поне по 2 отигравания, в които да се хванеш за главата и да си кажеш "ДА БЕ ДА!?!

Проблемът на Барса е, че футболистите не изглеждат отдадени на отбора, всеки от тях игае и се наслаждава на собствената си игра... точно за това ще паднат от Юнайтед на финала. Защото футболисти като Рууни, Видич, Евра, Андерсон, Тевез и Гигс са готови да умрат на терена за отбора си

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Мразя отбори като Челси.
Ощетил ги съдията, имало дузпа, не било справедливо ... и т.н.
Иначе, 2 мача само защита. Тактика било да ви ..." таковам " на тактиката. Излезли сте на полуфинал на Шампионска лига - ИГРАЙТЕ ФУТБОЛ БЕ !!!
Дрогба все някой го е фаулирал
Само да го бутнат, маймуната. и пада и се почва ... викове, въртене, претенции ... Ама това е нормално - маймунски манталитет.
Челси не излизат да играят футбол, а да стигнат до финал. Без значение как.
Няма достойнсво, няма красива игра, ФУТБОЛА ГО НЯМА !!! Има само пари.
Добре, че отпаднаха.
Айде наздраве

Иначе, 2 мача само защита. Тактика било да ви ..." таковам " на тактиката. Излезли сте на полуфинал на Шампионска лига - ИГРАЙТЕ ФУТБОЛ БЕ !!!
Дрогба все някой го е фаулирал

Добре, че отпаднаха.
Айде наздраве

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
dimov_ написа:Мразя отбори като Челси.
Дрогба все някой го е фаулиралСамо да го бутнат, маймуната. и пада и се почва ... викове, въртене, претенции ... Ама това е нормално - маймунски манталитет.
Добре, че отпаднаха.
Айде наздраве
Кратко , точно , ясно

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Няма да я изчитам цялата тема, кой какво е казал, само ще поздравя всички фенове на БАРСА и на футбола! Снощи и двете спечелиха заслужена и изстрадана победа!! А аз толкова не съм крещял много отдавна. И толкова пиян след това...
САМО БАРСА!
Само да споделя - март месец сбъднах мечтата си да стъпя на Ноу Камп и от там си купих фланелка на отбора. Явно е късметлийска - с нея като гледам мач - нямаме загуба!! Да му мислят Манчестър на 27-ми

САМО БАРСА!

Само да споделя - март месец сбъднах мечтата си да стъпя на Ноу Камп и от там си купих фланелка на отбора. Явно е късметлийска - с нея като гледам мач - нямаме загуба!! Да му мислят Манчестър на 27-ми

21/02/08...speechless
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
feel написа:bivola написа:feel написа:nigh7lif3 написа:feel написа:alexand написа:Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?!
Аз събирам тази подписка
Аман от разбирачи ейЕдин успял футболист да имаме и го изядохте. Бахти смотания народ сме
Че е успял-успял е(да се набута в отбор за който няма никакви качества).Но,че мястото му не е в Манчестър това е 1000% ясно!!!
Когато не играе,се вижда как играят Манчестър.За мен той не е никакъв футболист,ако беше толкова добър колко го изкарват всички "разбирачи" щеше да бележи и в националния.Патрик Клуиверт имаше по-голям процент на успеваемост при бележене отколкото Бербатов.
Добре бе , пич , балък бил ,бастун бил , слаб бил , тогава както оправдаваш закупуването му в Юнайтед , ако нямаше качества едва ли щяха да излезнат с 35милиона , за някой , който по твойте думи не става
Чичо Алекс не веднъж е правил грешки с трансфери-Дуайт Йорк,Алан Смит и прочие.....Въпрос на време е Бербо да застане постоянно на скамейката....и не правете грешка аз не мразя Бербатов...просто обожавам Левски и Гонзо ми е роднина и ми е неприятно когато подобни "играчи" пречат на отбора.Силно пожелавам на Ливърпуул,Челси или Арсенал да вземат Бербо.

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
absix написа:Тука половината, даже повече, трябва да сте треньори на отборите в ШЛ
Е, откъде знаеш, че не са

nigh7lif3 написа:feel написа:nigh7lif3 написа:feel написа:bivola написа:feel написа:nigh7lif3 написа:feel написа:alexand написа:Къде да се подпиша за "Бербо бастунчето на скамейката" на финала ?!
Аз събирам тази подписка
Чичо Алекс не веднъж е правил грешки с трансфери-Дуайт Йорк,Алан Смит и прочие.....Въпрос на време е Бербо да застане постоянно на скамейката....и не правете грешка аз не мразя Бербатов...просто обожавам Юнайтед и ми е неприятно когато подобни "играчи" пречат на отбора.Силно пожелавам на Ливърпуул,Челси или Арсенал да вземат Бербо.
Бате гледай си Литекс vs Беласица и не се опитвай да мислиш
Имайки в предвид изказванията ти,май ти трябва да наблегнеш на мисленето.Чул,видял нещо и без грам футболна да не говорим за други култура тръгнал да коментира....Разгледай на другите колеги в темата коментарите,сравни ги с твоите и съм сигурен,че и ти ще забележиш разликата.....
Ами прочети ми изказванията пък тогава коментирай. Аз не претендирам, че разбирам много от футбол. Строителен инжинер съм и не ми е това работата. Ама адски ме дразните, какви злобари сте. Бербатов бил такъв, онакъв, бастун бил. Ми ти какъв си. Човека прай кинти, играе в Ман Юнайтед, а вие вместо да го подкрепяте подписка ще правите. Айде нема нужда. Като толкова много разбираш да беше станал треньор по футбол, а не продавачка на парфюми.
Аз какъв съм или какъв не съм си е моя работа.Факт е,че перфектния голаджия тича по-малко и от Вандерсар.И евала на британските фенове на Юнайтед,че го виждат че е пълна нула за този отбор.И наистина колегата който добави,че по-скоро Бербатов трябва да се срванява с трансфер като на Верон(напълно безсмислен) а не като на Йорк

75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5