Акумулатор-проблем май че голям:(
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Акумулатор-проблем май че голям:(
Днеска по обед минах с около 40 км/ч през легнал полицай в китния град Елхово. Няколко часа по- късно се прибрах и като отворих задният багажник( на моята кола двигателят е заден и акумулаторът стои до него на поставка) се сюрпризирах много кофти-акумулаторът ми "Искра"-62 Аh -на 2 месеца застанал почти "на калъч" и подмокрил ламарината отзад
. Проверих клетките, налях по няколко мл. дестилирана вода и утре смятам да го карам в магазина където го взех да спасяват положението.
Има ли надежда за акумулатора според вас или е непоправимо; може ли да му долеят електролит и ако се прави колко струва приблизително да измерят гъстотата и да сипят киселина-ей тия въпроси си задавам и се чудя дали могат да помогнат. Някой ако е патил с такива дертове ще съм благодарен да сподели.
Честито на именниците днес

Има ли надежда за акумулатора според вас или е непоправимо; може ли да му долеят електролит и ако се прави колко струва приблизително да измерят гъстотата и да сипят киселина-ей тия въпроси си задавам и се чудя дали могат да помогнат. Някой ако е патил с такива дертове ще съм благодарен да сподели.
Честито на именниците днес

Никой не мое ма връне на селу!
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Лично мое мнение е, че проблема може да се отстрани, и би трябвало те да ти покрият всичките щети и да ти е безплатно, тъй като 1во е гаранционен, и 2ро предполагам те са го монтирали, и от тях идва грешката. Дано се оправи, и после напиши какво е станало 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Грешката е моя-че не си го закрепих като хората и няма проблем дори и да се плаща за доливането, само да стане
Утре ще пиша как са се справили момчетата 

- nitemare
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW M50 B20 VANOS
На моя акумулатор пише в гаранцията,че е валидна обаче трябва периодично да се носи на преглед.Някакви глупости иначе гаранцията е невалидна,ако не го правиш.Дали се практикува е отделен въпрос.
Ascendancy написа:Лично мое мнение е, че проблема може да се отстрани, и би трябвало те да ти покрият всичките щети и да ти е безплатно, тъй като 1во е гаранционен, и 2ро предполагам те са го монтирали, и от тях идва грешката. Дано се оправи, и после напиши какво е станало
викаш и челен удар да е ,и да е размазан акумулатора трябва да се смени а,нали е гаранционен

- saleen
- старши ентусиаст
-
Всичко е почистено, вчера ходих при майстора-според него нищо му няма на акумулатора-най- важното, че не е спукан, понеже тогава не важала гаранцията Преди зимният сезон ще му прегледат гъстотата на електролита и ще го заредят (не знам защо-като я карам ежедневно и си е зареден )-за което обаче аз ще плащам 

7 мнения
• Страница 1 от 1