СУ - Френска икономика, ПУ - МИО
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
СУ - Френска икономика, ПУ - МИО
Става въпрос за приятелката ми... първа година френска икономика в СУ, иначе си е от плд, ама тва софето лошо действа на психиката и се чудим за местене международни икономически отношения Пловдивски университет. Искам да чуя чуждо мнение дали според вас има ли голяма разлика между 2-те бакалавърски дипломи. Аз й казах, че няма, който иска да учи навсякъде може, а и не понася софия и въртим една сила нахубост. Коментари?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
feel написа:Лично мое мнение двата университета нямат база за сравнение....но иначе където се чувства по-комфортно,няма смисъл да учи в СУ ако не и е приятно.
Пичове не ли се замисляте, че си триете буквичките на клавишите? Отговаряш като първолак... "А, моят любим цвят е Лилав" Научи се да се аргументираш или като не ти се занимава не пиши

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:feel написа:Лично мое мнение двата университета нямат база за сравнение....но иначе където се чувства по-комфортно,няма смисъл да учи в СУ ако не и е приятно.
Пичове не ли се замисляте, че си триете буквичките на клавишите? Отговаряш като първолак... "А, моят любим цвят е Лилав" Научи се да се аргументираш или като не ти се занимава не пиши
Ти малоумен ли си??????????Три страници отговор ли искаш за да можеш да вникнеш?????Сега вече 100% че определено ПУ е точният избор за вас

Много си избиваме комплексите по форумите, а наживо не смеем да си го преместим от единия в другия крачол?! Не го приемай като заплаха, а си запази добрият тон, можеш да посетиш pomagalo.com или някоя близка книжарница да си подобриш комуникационните умения и дишай дълбоко, че ще си докараш някоя сърдечна болест...
Сори за м-кането, само приятелката ми се мести
Сори за м-кането, само приятелката ми се мести
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Аз няма да давам акъл къде ще и е по- добре, затова ще пиша аз какво бих направила ако бях поставена пред тази дилема.
Нямаше да се замисля и веднага бих тръгнала за Пловдив. Хем по- добре ще се чувствам аз, хем по- хубава специалност ще изучавам.
Уча в София и май издържах само първи курс там. После ходех само за изпитите. Макар че имам жилище там изобщо не се задържам в София.
Другата седмица имам изпит и като знам, че трябва да ходя пак в голямата лудница направо ми се повдига
С две ръце за Пловдив и МИО
Нямаше да се замисля и веднага бих тръгнала за Пловдив. Хем по- добре ще се чувствам аз, хем по- хубава специалност ще изучавам.
Уча в София и май издържах само първи курс там. После ходех само за изпитите. Макар че имам жилище там изобщо не се задържам в София.
Другата седмица имам изпит и като знам, че трябва да ходя пак в голямата лудница направо ми се повдига

С две ръце за Пловдив и МИО

9 мнения
• Страница 1 от 1