Автокаско - колко време ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Автокаско - колко време ?

Мнение от HA_PEMOHT » 08 Май 2009, 0:52

Случая е следния...

Тунинговах колата челно и минах през каско към Булинс, имам всичко необходимо (ПТП акт, справка точки от КАТ и прочее тъпни където се искат). Колата е застрахована на над 7050 лв, което ще рече че тя може да ползва сервиз към Булинс а не само да ми смятат нещата по експертна оценка. Тунинга беше на 20-ти март а до днешна дата колата ми все още не е почната да се прави....

Четох малко от общите условия но не видях нещо свързано със срокове на изпълнение.

Някой може ли да ми каже с точност до колко време колата трябва да се оправи в сервиз на Булинс. Трябват ми конкретни срокове, иначе и аз рабрах че се чакало доста време но това не ми трябва като информация
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 08 Май 2009, 2:22

Май няма точно определен срок или поне аз не видях в договора.Аз съм в HDI и да ти кажа чаках 2 месеца да ми изплатят спуканите халогени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 08 Май 2009, 2:24

Как толкова време,бре? Аз 10-тина пъти съм ходил по такива сервизи и веднага са я почвали.Тия нещо са те хванали на мезе,да знаеш.И на автосервиз ЮГ съм ходил и в оня Тандер ли беше какво беше се на Булинс и никога съм нямал такива проблеми.Само в Пежо се чака по половин година една крушка да ти сменят,ама там е друга ситуацията.Ходи и се разправял с приемчика,за риба са те хванали 100%.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 08 Май 2009, 18:27

Какво е станало всъщтност....колата е застрахована на над 7 000лв. Имам предишна щета за която са изплатили 130 лева и видиш ли каското ми се е смъкнало под 7 000лв...което означава че тия са се чудили 2 месеца кво да правят и явно са имали пишки в устата че да не могат да ми го кажат...днес след като пробвах колко децибела мога да произведа крещейки научих къде е проблема....и го реших като поисках да ми платят щетите по експертна оценка ( на първо четене съм 350 лева вътрешно отделение )...

Образно казано....насрана компания...може би следващото ми каско ще е само за кражба ако е възможно....или по добрия избор да не е там...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Назад към Извън Темата