1.8' HDD и разни други премеждия...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
И аз бях така с една МП3-ка на creative... хард диска му замина, както казваш циклеше и и дрънчеше нещо в него. Мислия че е четеца. Но аз се справих като го смених сompact flash карта, защото беше идентичен.
Най-странното че го носих на доста сервизи, сред които Jar, Most, Jeff, Germanos....... и никой нищо не направи. Реших се да я отворя сам, и взе че стана. Само кадето вместо 4гб, сега ми е 2. Но съм радостен.
Наистина на 99% съм убеден че проблема е в хард диска. Случайно на него да пише Hitachi ?
Най-странното че го носих на доста сервизи, сред които Jar, Most, Jeff, Germanos....... и никой нищо не направи. Реших се да я отворя сам, и взе че стана. Само кадето вместо 4гб, сега ми е 2. Но съм радостен.
Наистина на 99% съм убеден че проблема е в хард диска. Случайно на него да пише Hitachi ?
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Е.Димитров написа:я кажи параметри на тоя лаптоп,колко му е матрицата ,абе какъв модел е кажи?
Иначе HDD е "довиждане" щом тракоти така,не зацепват иглите,по скоро електрониката не може да ги управлява
Toshiba Dynabook SS 2000M
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2