какво мислите за това ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
vladye написа:бе да ви кажа маите са били доста умни...
... и за тва са изчезнали безследно от този свят щот са очаквали потоп

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
очаквали са го и не са си зели и лодки и такаhemicharger написа:vladye написа:бе да ви кажа маите са били доста умни...
... и за тва са изчезнали безследно от този свят щот са очаквали потоп

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
По принцип не вярвам на подобни тези. А и покрай всичко, което е било предсказвано съм изключително скептично настроен. Не вярвам на нищо пускано в ТиТръба за Нибиру. Още повече че 70% от клиповете са жалки опити за доказване на идващ катаклизъм от лаици в областта на физиката.
Единственото, което ме притеснява, противно на повечето колеги, е календарът на маите. Маите са били изключително напреднала за времето си цивилизация и е абсолютна истина, че този календар е абсолютно точен и до днес. От това, което съм чел знам, че всички астрономически събития по техния календар - слънчеви и лунни затъмнения, равноденствия и т.н. - изостават само с 33 секунди в днешно време, хиляди години след като са изчезнали.
И да - въпреки неясните причини за изчезването им - за мен то доказва само едно - не е нужен катаклизъм, за да бъде унищожено едно напреднало технологично общество. Така че ако Нибиру не е легенда и не се преувеличава информацията съм склонен да повярвам, че 2012-та година ще се случи нещо, което ще промени Земята.
Може и да не е катаклизъм, но ще ни върне с години назад.
Единственото, което ме притеснява, противно на повечето колеги, е календарът на маите. Маите са били изключително напреднала за времето си цивилизация и е абсолютна истина, че този календар е абсолютно точен и до днес. От това, което съм чел знам, че всички астрономически събития по техния календар - слънчеви и лунни затъмнения, равноденствия и т.н. - изостават само с 33 секунди в днешно време, хиляди години след като са изчезнали.
И да - въпреки неясните причини за изчезването им - за мен то доказва само едно - не е нужен катаклизъм, за да бъде унищожено едно напреднало технологично общество. Така че ако Нибиру не е легенда и не се преувеличава информацията съм склонен да повярвам, че 2012-та година ще се случи нещо, което ще промени Земята.
Може и да не е катаклизъм, но ще ни върне с години назад.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vladye написа:бе да ви кажа маите са били доста умни...
умни,умни,бе колко да са умни,ни телефон са оставили,ни адрес,пък то и много акъл се иска да си изядеш комшиите

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Rebel написа:За тая измислена планета не вярвам твърдо! Не защото съм сигурен, че утре наистина няма да дойде края на света, ами просто защото ако наистина е било потвърдено нейното съществуване от НАСА, защо тогава по Астрономия се учи, че в с-мата има 9 планети, а не 10![]()
Аз съм готов да вярвам повече на учени, отколкото на перифразираните думи на древни философи по общи приказки и на произволно интерпретираните следи оставени от Маите и др. древни култури.
Все пак има десет планети, друг е въпроса кой какво казва и пише, a и луна си има, наименованието за момента и е 2003 UB 313.
Официално от наса:
http://science.nasa.gov/headlines/y2005 ... lanetx.htm
http://science.nasa.gov/headlines/y2005 ... lanetx.htm
http://neo.jpl.nasa.gov/orbits/2003ub313.html
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги, върнах се от обсерваторията и ми казаха това:
Според специалистите от Утрехтския университет апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години - на 31 октомври 2252006 година, пише руският вестник “Новие известия”, цитиран от електронното издание НЮЗру.
Според публикацията на холандските изследователи на всеки 2.5 млн. години става изместване на земната орбита и това води до катастрофално захлаждане.
Да сме живи и здрави още дълги години та да го дочакаме и този пореден край на света. Верно, има време до тогава, ама тъкмо ще отлежи пиенето, че да се разбием, като за последно.
Според специалистите от Утрехтския университет апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години - на 31 октомври 2252006 година, пише руският вестник “Новие известия”, цитиран от електронното издание НЮЗру.
Според публикацията на холандските изследователи на всеки 2.5 млн. години става изместване на земната орбита и това води до катастрофално захлаждане.
Да сме живи и здрави още дълги години та да го дочакаме и този пореден край на света. Верно, има време до тогава, ама тъкмо ще отлежи пиенето, че да се разбием, като за последно.
От тогава русото не е на мода.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
t060 написа:... апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години...
Те тогава BMW-тата ще хвърчат м/у галактиките

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
denissa написа:Аве нещо ше ни гътне, ама не се знае кво ше е, за това новите дрехи и яко купон па......
Знае сееее - алкохолизма и разврата ще да е...
Иначе не мисля че параноята ще спре евентуално бедствие по скоро ще доведе до размирици и усложнения... не вярвам че правителствата могат да направят нещо дори и да има доза истина в тези неща... да кажем че е истина ... да кажем че тогава ще е краят и правителствата го знаят... и решат да го кажат до нищо хубаво няма да доведе и дори последните ни минути дето се вика ще са ад...
Не знам дали е вярно и не желая да знам :
- ако е вярно то изведнъж всичко губи смисъл
- ако не е то нервите са били излишни...
затова смятамда си живея пък както стане всичко...
"....from dust we come... and dust we shall become"
П.П.
В интерес на истината доста инфо има за тая дата

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3