Блъснат автомобил
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Блъснат автомобил
Здравейте колеги.
Случи се така, че ме блъснаха и към момента съм без возило.Бях си намислил да го сменям, но исках да изчакам до Януари месец за да си взема нещо с голям мотор и да не плащам акциз.Тия дни застрахователите ще направят огледите и ще ме уведомят какви пари ще дадат и след това ми предстои избора "да си оправям ли колата или не".
Въпросът ми е следния: Знаете ли за някого в София, който купува блъснати коли за да си ги разфасова и продаде на части?
Случи се така, че ме блъснаха и към момента съм без возило.Бях си намислил да го сменям, но исках да изчакам до Януари месец за да си взема нещо с голям мотор и да не плащам акциз.Тия дни застрахователите ще направят огледите и ще ме уведомят какви пари ще дадат и след това ми предстои избора "да си оправям ли колата или не".
Въпросът ми е следния: Знаете ли за някого в София, който купува блъснати коли за да си ги разфасова и продаде на части?
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
Даи малко инфо,каква е колата,колко е ударена а ако пуснеш и снимки все някои ще прояви интерес 

MADTEAM
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Kambe написа:колега слагай снимки и я пусни в тема "ПРОДАВА" за части, ще имаш успех, постоянно някой търси нещо
Прочети по нагоре, колегата си казва че няма къде да я разфасова. На улицата няма как да стане, щото циганите ще я разфасоват много по бързо от него

Та въпроса е по скоро "изкупува ли някои блъснати коли за части". По автоморгите знаете ли какви пари могат да дадат?
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Колега дай снимки и цена за колата
- dedektiv_p
- кандидат ентусиаст
-
Повечето колеги са прави! Наистина е най-добре ти да си я препродадеш. Помисли за някой гараж под наем или приятел с двор... Има и вариант да попиташ сервизите към застрахователя. Аз имах такъв случай с едно голфче. Бяха навити да ми го пишат тоталка, за да го купи един монтьор за себе си и да си го прави! Успех от мен.
- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i
колега наистина по добре си продаи колата сам на части,и аз нямам никакви познания,но това не ми попречи да продам предишната си кола на части(за да разглабяш не ти трбват толкова много знания
),някоя морга ще ти даде наи много 1000 лева но това са смешни пари,ак си я продадеш сам ще изкараш много повече,аз имах голф 3 2.0 16в и изкарах от него около 3000 кинта,сам си предцени какво ще направиш

БМВ ем вози ем е.е
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Колега това с разфасоването май ще е голям залък за теб, така че я пусни цялата, както си е ударена, сложи и прилична цена и може някой да прояви интерес той да си я разфасова
- Банго
- младши ентусиаст
-
добре де като ти кажат от застраховката колко ще вземеш пиши на ЛС колко искаш на цялата кола и каква е и яко може някоя снимка 

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
sonny написа:Човек, казах ти, колата не е много ударена. оправи я па я продавай. Така пари няма да вземеш много. Удара е лек и е предимно в окачването, ако една броня и заден панел ги правим на въпрос, къде отиваме
Колега ако е така както казва Сони (а на него може да му се вярва),защо се вкарваш във филми а не я оправиш.Земи я стегни и си джъткай.Не е гаранция,че новата кола няма да е пак някоя тупардисана

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:sonny написа:Човек, казах ти, колата не е много ударена. оправи я па я продавай. Така пари няма да вземеш много. Удара е лек и е предимно в окачването, ако една броня и заден панел ги правим на въпрос, къде отиваме
Колега ако е така както казва Сони (а на него може да му се вярва),защо се вкарваш във филми а не я оправиш.Земи я стегни и си джъткай.Не е гаранция,че новата кола няма да е пак някоя тупардисана
Ко да ми вярваш, колата е при мен в момента, чакаме застрахователи утре за първи оглед, после втори и да се оправи, нищо фатално, бързо ще стане кола и е по-добре да си я продаде цяла в движение.

14 мнения
• Страница 1 от 1