Лепенка на предния капак и КАТ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
да символ е с подобна големина, но има и удивителен знак на него

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Diavolo написа:А как стои въпроса с рисунките по колата с airbrush ако си ги направим след време?
Трябва ли да се ходи в КАТ за подмяна на талона с друг, на който да пише "...с надписи" ?
За нещо подобно например
Минала съм по този път за Е36-цата (в галерията ми я има).
Ако при първоначалната регистрация не е била така колата , а се прави нещо в последствие се ходи в КАТ. Подава се молба със снимки на колата, като на една от снимките ти бият печат и ти дават документ, че колата в този си вид е удобрена от КАТ;) Талон не се сменя ако допълнителния цвят или картинката не надвишава определен процент, но не помня колко беше

divna_ написа:Diavolo написа:А как стои въпроса с рисунките по колата с airbrush ако си ги направим след време?
Трябва ли да се ходи в КАТ за подмяна на талона с друг, на който да пише "...с надписи" ?
За нещо подобно например
Минала съм по този път за Е36-цата (в галерията ми я има).
Ако при първоначалната регистрация не е била така колата , а се прави нещо в последствие се ходи в КАТ. Подава се молба със снимки на колата, като на една от снимките ти бият печат и ти дават документ, че колата в този си вид е удобрена от КАТ;) Талон не се сменя ако допълнителния цвят или картинката не надвишава определен процент, но не помня колко беше
Благодаря

- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
а ако си боядисам капака черен при положение, че колата е по талон сива проблем правят ли ?
...burn your tyres , not your soul.....

alien666 написа:Аз пък се чудех дали тряя да се ходи за смяна на талона като се пребоядиса вече ми е ясно че трябва ! Но ако първия цвят няма много разлика с втория или ако имат много разлика(бяло към черно) и не смениш талона какво може да стане
ще ти направят

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
колега ето ти линк с изискванията които са за рекламни надписи, незнам дали ще ти свърши работа но може някои неща да ти потрябват и на теб
http://www.starazagora.mvr.bg/Service/KAT+-+usluga+4.htm
интересно намерих го само в ОДП- Ст. Загора

интересно намерих го само в ОДП- Ст. Загора

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2