10 най-опасни държави за каране
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Re: ......
Мишу написа:narcosan написа:Несто и на мен ми се струава че има грешка стото тука липсват доста фрапирасти дьржави като Албаниа част от Сьрбия и др.![]()
Колега KIM засто да не спираме на полициятя в Сьрбия![]()
колега соркам ама съм бил в албания и е 10 пъти по безопасно отколкото бг , защо я няма индия там просто немам думи ?
за албания мога да разкажа много там не е зле даже напротив дори дупки по улиците нямат
Колега доста сам обиколил Албаниа и ти гарантирам 4е са доста зле в пьтната обстановка

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Мишу написа:narcosan написа:Несто и на мен ми се струава че има грешка стото тука липсват доста фрапирасти дьржави като Албаниа част от Сьрбия и др.![]()
за албания мога да разкажа много там не е зле даже напротив дори дупки по улиците нямат
Колега това за дупките не го бях про4ел

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
EcLipSeR написа:http://vbox7.com/play:6c03264f
Браво на хората, 1000 мотора се разминаха без светофар(и без катастрофа), пък тука със светофар една кола и един мотор не могат да се разминат.

Иначе по катастрофи наистина сме доста назад, по смъртност може би сме по-напред, но смъртноста се дължи главно на таталигите които се движат/катастрофират.

narcosan написа:Мишу написа:narcosan написа:Несто и на мен ми се струава че има грешка стото тука липсват доста фрапирасти дьржави като Албаниа част от Сьрбия и др.![]()
Колега това за дупките не го бях про4елКак да нямят дупки та те там нямат патиста и неможе6 да кара6 пове4е от 40 50
кам Тирана е сто годе за там сам сагласен с теб
бате нищо лично ма от летището до дурас е стъкло а самия дурес е уникален само млади хора и купона неспира ако бех ерген щях само там да ходя на море уникално е ,самата тирана също е красив град с въртящото се кафе и други какво му е опасното в тирана аз бях с 3 момичета и немаше никакви грижи тука ако отидем на диско и съм сам с 3 моми ще е доста по зле ,в тирана чат пат се стрелкат на червено ма то и тука е същото бе съвсем сериозно и отговорно го казвам албания не е лошо място аз дупки невидях бях там април 2009 казаха ми че сами правели асфалта затова им били гладки улиците аз също се

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
за колегите дето им дойде малко по сложен английския ето я и в бг вариант - http://news.automedia.bg/read/7028.html 

- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
Аз съм патувал доста из арапските даржави и навсякади е ужас, но Иран просто бие фсякакви рекорди.
AUTOCLUB-TROYAN
те арабеските ако поддържаха статистика със сигурност щяха да заемат първите 30 места в тая класация.....бил съм в египет и честно казано там така карат че и най дивия български каруцар ще изглежда като примерен шофьор
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2