Барселона - Новият Шампион !
Модератор: Общи модератори
според мен, сър Алекс просто обърка първия състав !
Браво на Бербатов, че събра цялата злоба на всички завистливци! Браво, че все пак играе независимо от негативизма, който се е събрал върху него!
Големи сте герои, че се радвате на чуждото нещастие! Човек работи много по-добре, когато има всеобща подкрепа! Говорете злобни завистливци, но той е там а вие вкъщи на фотьола!
Браво на Бербатов, че събра цялата злоба на всички завистливци! Браво, че все пак играе независимо от негативизма, който се е събрал върху него!
Големи сте герои, че се радвате на чуждото нещастие! Човек работи много по-добре, когато има всеобща подкрепа! Говорете злобни завистливци, но той е там а вие вкъщи на фотьола!
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
NStorm написа:lubak,
Я кажи на кой да дадат наградата за най-добър футболист на Европа за тоя сезон, според теб? + аргументи...
Най-добрия футболист в Европа през тоя сезон се казва Андрес Иниеста,въпреки че меко казано не обичам каталунците,Иниеста прави блестящ сезон!кой вкара гола при единственото положение на стамфорд за Барса....кой...че нещо не се сещам

- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
joro_e30 написа:правил рио и видич смешни лилипутина грозен...тои рио стана на 100 години,бавен е като саведски танк от 2-рата световна,а видич и той е много добЪр,през мач прави уникалните грешки тва момче,няма да излага балканския родта айде кажи за челси...майче не ти стигат думичките нещо

Истината е една БАРСЕЛОНА Е ШАМПИОН!!!!(и то категоричен)

А за другите отбори дет се вика: повече кураж в следващия тираж

lubaka_320 написа:NStorm написа:lubak,
Я кажи на кой да дадат наградата за най-добър футболист на Европа за тоя сезон, според теб? + аргументи...
Най-добрия футболист в Европа през тоя сезон се казва Андрес Иниеста,въпреки че меко казано не обичам каталунците,Иниеста прави блестящ сезон!кой вкара гола при единственото положение на стамфорд за Барса....кой...че нещо не се сещамтова,че меси е новият марадона и че е най-добрият футболист в света е постоянно насаждано от медиите,в продължение на месеци тея гадове роботизират хората.Така,че момчета влизайте по малко в sportal.bg и гледайте повече футбол
това момче е златно,откърмено в барселона,сърцето и душата на този отбор.Това,че не прави финтове ала меси,не значи че е по слаб футболист.Освен че вкарва голове,Андрес участва дейно в организирането на играта и отнемането на топката,за разлика от Лионел.Така,че дайте пратете го Иниеста в чесли,пък си дръжте златното момче мессси.една добра дума не чух за шави,за ЯЯ...
В челси никой няма да ходи, можеш да си спокоен

За Иниеста съм съгласен, че е страхотен, все пак той заедно с Шави и Меси са в Топ 5 на Света за миналата година! Обаче наградата Златна топка е една! и в година в която няма Европейско или Световно, обикновено я получава топ-нападателя или най-добрия играч на Европейския шампион! (Дори и миналата година - Испания - Европейски, Зл. Топка за Гмурналдо??) Аз като фен на Барса съм гледал около 30 мача на отбора тоя сезон и без да чета журналисти, мога да ти кажа кой я заслужава тая награда. Играча с 38 гола във всички турнири! Естествено по твоята логика - и Шави и Иниеста и Ето'О и Пуйол я заслужават - всички са страхотно полезни за отбора. Обаче в Барса тази година НАЙ-МНОГО блести МЕСИ! Така, че любо, повече гледай Барса и сам ще знаеш отговора

То за тая година свърши, де...

21/02/08...speechless
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
NStorm написа:lubaka_320 написа:NStorm написа:lubak,
Най-добрия футболист в Европа през тоя сезон се казва Андрес Иниеста,въпреки че меко казано не обичам каталунците,Иниеста прави блестящ сезон!кой вкара гола при единственото положение на стамфорд за Барса....кой...че нещо не се сещамтова,че меси е новият марадона и че е най-добрият футболист в света е постоянно насаждано от медиите,в продължение на месеци тея гадове роботизират хората.Така,че момчета влизайте по малко в sportal.bg и гледайте повече футбол
това момче е златно,откърмено в барселона,сърцето и душата на този отбор.Това,че не прави финтове ала меси,не значи че е по слаб футболист.Освен че вкарва голове,Андрес участва дейно в организирането на играта и отнемането на топката,за разлика от Лионел.Така,че дайте пратете го Иниеста в чесли,пък си дръжте златното момче мессси.една добра дума не чух за шави,за ЯЯ...
В челси никой няма да ходи, можеш да си спокоен![]()
За Иниеста съм съгласен, че е страхотен, все пак той заедно с Шави и Меси са в Топ 5 на Света за миналата година! Обаче наградата Златна топка е една! и в година в която няма Европейско или Световно, обикновено я получава топ-нападателя или най-добрия играч на Европейския шампион! (Дори и миналата година - Испания - Европейски, Зл. Топка за Гмурналдо??) Аз като фен на Барса съм гледал около 30 мача на отбора тоя сезон и без да чета журналисти, мога да ти кажа кой я заслужава тая награда. Играча с 38 гола във всички турнири! Естествено по твоята логика - и Шави и Иниеста и Ето'О и Пуйол я заслужават - всички са страхотно полезни за отбора. Обаче в Барса тази година НАЙ-МНОГО блести МЕСИ! Така, че любо, повече гледай Барса и сам ще знаеш отговора![]()
добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу мене

- kalin_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
lubaka_320 написа:добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу менеайде от мен да мине,изпросихте си го,нека меси вземе тая златна топка най-накрая та да може да спите спокойно.не ви стигна требъла тая година ми и златна топка искате,ненаситници долни
аз да се опитам тука малко да пусна интрига да съживя темата,белкем някой ме подкрепи,ама не.меси та меси...жив и здрав да ви е лионел и все така да ви радва,щом толкова много си го обичате и догодина пак да се срещнем пък нека по добрият победи,без съдииски реверанси

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
nigh7lif3 написа:RSxRacer написа:Както още в първите страници казах Барса играе страхотен футбол този сезон.Юнитед не заслужава купата особенно пък с тази игра.Въпреки,че гола на Месси беше прекрасен,с влизането на Бербатов Юнитед заиграха с 9 човека и 2ма манекена(Роналдо е втория).За мен просто Барса надиграха тотално противника и заслужаваха да постигнат Трейбъла
nigh7lif3 написа:RSxRacer написа:nigh7lif3 написа:|`oTuH написа:Берба вкарва за 1:0 в 87мата минута!
Ай дано...
обещавам да не се подигравам после на празните ви надежди
По-голема смешка неможа ли да измислиш![]()
![]()
В 11.35 те искам засрамен
Обещах да не се подигравам![]()
п.п За тоя мач аз съм писал сценария
Прав излезна братле. Кво да кажа. Кристиано Роналдо е уникално ла.йно и колкото по-бързо го продадат на Реал, толкова по-добре. Иначе аз по слаб Ман Юн скоро не бех гледал скоро и за първи път сър Алекс май беше сбъркал състава.
Чесно да ти кажа бях за по-интересен мач.Подкрепях Барса,защото просто го заслужаваха.Фен съм и на Юнайтед,даже и на стадиона им съм ходил,до фанелката на Иниеста виси тази на Рууни в гардероба ми,но просто Барса показаха през цялата ШЛ добра игра

Просто съм си ги подредил така
1.Италия-Милан
2.Испания-Барса
3.Англия-Юнайтед
и на 3-те стадиона съм бил и чувството е неописуемо дори когато са празни.Просто мача беше ясен.Лошото е,че винаги когато отида да пусна еврофутбол мача излиза обратно,а когато не пусна печеля.За тоя даже не съм наближавал пункта

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

lubaka_320 написа:NStorm написа:lubaka_320 написа:NStorm написа:lubak,
В челси никой няма да ходи, можеш да си спокоен![]()
За Иниеста съм съгласен, че е страхотен, все пак той заедно с Шави и Меси са в Топ 5 на Света за миналата година! Обаче наградата Златна топка е една! и в година в която няма Европейско или Световно, обикновено я получава топ-нападателя или най-добрия играч на Европейския шампион! (Дори и миналата година - Испания - Европейски, Зл. Топка за Гмурналдо??) Аз като фен на Барса съм гледал около 30 мача на отбора тоя сезон и без да чета журналисти, мога да ти кажа кой я заслужава тая награда. Играча с 38 гола във всички турнири! Естествено по твоята логика - и Шави и Иниеста и Ето'О и Пуйол я заслужават - всички са страхотно полезни за отбора. Обаче в Барса тази година НАЙ-МНОГО блести МЕСИ! Така, че любо, повече гледай Барса и сам ще знаеш отговора![]()
добре ве бате,всички срещу един,тука ми намирисва на заговор нещо срещу менеайде от мен да мине,изпросихте си го,нека меси вземе тая златна топка най-накрая та да може да спите спокойно.не ви стигна требъла тая година ми и златна топка искате,ненаситници долни
аз да се опитам тука малко да пусна интрига да съживя темата,белкем някой ме подкрепи,ама не.меси та меси...жив и здрав да ви е лионел и все така да ви радва,щом толкова много си го обичате и догодина пак да се срещнем пък нека по добрият победи,без съдииски реверанси
Живи и здрави, догодина пак...

21/02/08...speechless
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз малко закъснях, празнуваме няма как ...
Ай чистито на пИчелившите, другите да не се ядосват, спорта за феновете е развлечение.
Очаквайте новия сезон с интерест, стягаме Байерн, Интер, ...за Дунав май няма да има кинти,...
Хайде със здраве!

Ай чистито на пИчелившите, другите да не се ядосват, спорта за феновете е развлечение.
Очаквайте новия сезон с интерест, стягаме Байерн, Интер, ...за Дунав май няма да има кинти,...

Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!