Полицеиски Буркани
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ukelichko написа:Вие защо искате да се срамите, носейки символите на най-големите цървули. За мен би било срам да нося униформата на българската полиция, защото имам чест. И не крада на дребно, и не ми мият колата вътрешно и външно за един лев, и не прося по магистралите, и на моменти вземам решения по съвест и съобразени с конкретната ситация а не седя безучастно защото такъв е закона, и си върша съвестно работата а не съветвам тези които подават жалби да ги оттеглят и т.н. Извинявам се на тези, които си вършат съвестно работата в полицията, даже им съчувствам, защото сигурно ги подиграват и ги мислят за балъци.
А по темата: Колко ще изкарате с тези палки и жилетки, като вече им дават по 5 лева. До сега не са ги отказвали мизерниците, много свалиха цените в кризата. А относно ползването на предимство, по-добре да се облечете като мутри и ще ви правят повече път по кръстовищата, не ви трябват буркани а анцунг с три канта и дебел врат.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колега недей така да говориш и да слагаш всички под общ знаменател,виждам ,че си и много предубеден,но това което написа е доста обидно.ukelichko написа:Вие защо искате да се срамите, носейки символите на най-големите цървули. За мен би било срам да нося униформата на българската полиция, защото имам чест. И не крада на дребно, и не ми мият колата вътрешно и външно за един лев, и не прося по магистралите, и на моменти вземам решения по съвест и съобразени с конкретната ситация а не седя безучастно защото такъв е закона, и си върша съвестно работата а не съветвам тези които подават жалби да ги оттеглят и т.н. Извинявам се на тези, които си вършат съвестно работата в полицията, даже им съчувствам, защото сигурно ги подиграват и ги мислят за балъци.
А по темата: Колко ще изкарате с тези палки и жилетки, като вече им дават по 5 лева. До сега не са ги отказвали мизерниците, много свалиха цените в кризата. А относно ползването на предимство, по-добре да се облечете като мутри и ще ви правят повече път по кръстовищата, не ви трябват буркани а анцунг с три канта и дебел врат.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Scott написа:Колега недей така да говориш и да слагаш всички под общ знаменател,виждам ,че си и много предубеден,но това което написа е доста обидно.ukelichko написа:Вие защо искате да се срамите, носейки символите на най-големите цървули. За мен би било срам да нося униформата на българската полиция, защото имам чест. И не крада на дребно, и не ми мият колата вътрешно и външно за един лев, и не прося по магистралите, и на моменти вземам решения по съвест и съобразени с конкретната ситация а не седя безучастно защото такъв е закона, и си върша съвестно работата а не съветвам тези които подават жалби да ги оттеглят и т.н. Извинявам се на тези, които си вършат съвестно работата в полицията, даже им съчувствам, защото сигурно ги подиграват и ги мислят за балъци.
http://vbox7.com/play:635d02ed
http://vbox7.com/play:bae8c72f
http://vbox7.com/play:128d8b06
И на мен ми е обидно когато се държат невъзпитано с мен, може би защото не съм мутра. Още повече ми е обидно когато ме прерждат на опашка само защото са с униформа. Също така ми е обидно когато видят скъпа кола и в нея дебел врат и се правят че не виждат как прави нарушение(от страх). Обидно ми става и когато се продават за 10 лева на магистралата(по-евтино от проститука). А най-обидно ми става когато видя как се държат полицайте в другите страни. Е ние ли сме най пропадналите? Има много доблестни мъже в полицията, не отричам, но има и много мърша, която руши имиджа на организация призвана да бъде водеща в опазването на ценностите на демократичното общество. Аз имам даже много малки изисквания към полицията. Просто искам да се държат възпитано с мен и да не се излагат на публични места. Има един полицейски израз, който съм го чувал като отговор от полицаи в родния ми град "Докато сме на власт, така ще е" Е това как ви звучи? И оправданието, че виждаш ли на запад колко вземали месечно полицайте, та затова работели толкова безупречно е меко казано тъпо. Ами то и аз на запад с моята професия щях да вземам 10 хиляди евро на месец, но това не ми дава право да не си върша работата в България.
Май че темата беше за бурканите, може да се намерят, но вече никой не ги зачита. Абе те на патрулките не правят път, но за това са си виновни тези в патрулките.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Като говорим за силите на реда .... ето какво правят техните шефове:
http://news.ibox.bg/news/id_1849646554
"Премиерът Сергей Станишев и министрите се обърнаха официално „с настоятелна молба към всички граждани и към политическите партии да отменят планираните публични концерти и увеселителни прояви", но явно това не се отнася за МВР
В момента на получаване на сигнала в пресцентъра бяха депутатите Яне Янев, Димитър Абаджиев и Нено Димов и група журналисти. Те незабавно тръгнаха към мястото на „събитието".
Тримата народни представители заедно с репортерите видяха с очите си шумен гуляй с балони, алкохол и сръбския певец Мирослав Илич. Пред ресторанта бяха служебното „Ауди" на Михаил Миков СА0101АС заедно с охранителите на вътрешния министър и над 15 други автомобила на висши полицейски шефове."
.... няма оправия ....
http://news.ibox.bg/news/id_1849646554
"Премиерът Сергей Станишев и министрите се обърнаха официално „с настоятелна молба към всички граждани и към политическите партии да отменят планираните публични концерти и увеселителни прояви", но явно това не се отнася за МВР
В момента на получаване на сигнала в пресцентъра бяха депутатите Яне Янев, Димитър Абаджиев и Нено Димов и група журналисти. Те незабавно тръгнаха към мястото на „събитието".
Тримата народни представители заедно с репортерите видяха с очите си шумен гуляй с балони, алкохол и сръбския певец Мирослав Илич. Пред ресторанта бяха служебното „Ауди" на Михаил Миков СА0101АС заедно с охранителите на вътрешния министър и над 15 други автомобила на висши полицейски шефове."
.... няма оправия ....
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Тая комплексарщина с лампите всички я знаем
един тъпак с едно пежо 407 с "подобие" на лампа, казвам подобие защото си беше лепнал нещо синьо на таблото, което приличаше 1 към 1 на полицейска лампа, но в последствие се оказа че е карфрешер наподобяващ моторджийски шлем с кабел, който той самия беше сложил за заблуда на противника
, както и да е, така го замерих с моя карфрешер тип "костенурка" че се изпари като пр*дня в гащи 

един тъпак с едно пежо 407 с "подобие" на лампа, казвам подобие защото си беше лепнал нещо синьо на таблото, което приличаше 1 към 1 на полицейска лампа, но в последствие се оказа че е карфрешер наподобяващ моторджийски шлем с кабел, който той самия беше сложил за заблуда на противника

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2