Ford Mustang 4.0

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 25 Май 2009, 13:24

Ми , пич , имам контанк с подобен автомобил и по - мойте впечатления май не е кола за всеки...разход на гориво не очаквай нещо от рода на 15-20 на 100, харчи като , че е пробит резервоара , при ръчкане стига до 40-45/100 :shock: иначе возията си е уникална няма спор , завиването е добро уж особено , ако решиш да е с вратите :mhihi: , а относно частите са си скъпички и те и то не малко :( Спрямо цената на самата кола , частите са....без коментар :confused:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Май 2009, 16:50

Feanor написа:Ето тази на решетката, предполагам. :)
Изображение

Същата :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 25 Май 2009, 18:14

ивчо3 написа:
Eva* написа:Вчера цъкнах един Shelby GT500, огнено червен пред ПГХВТ в Света Троица. Заслужава си овациите този автомобил. :) Чух го отдалече, как го форсират. Няма такъв звук.
Кобрата освен на решетката стоеше и отстрани на предните калници. На живо е много впечатляващ.

Каква кобра, бре? Това да не ви е dodge viper.

Пробвай да напишеш в google :
ford mustang shelby cobra :winky:

Между другото Viper е друг вид змийче :
VIPER
['vaipə]
1. пепелянка, усойница

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 25 Май 2009, 19:15

alx написа:ама то вярно имало... 6-цилиндров... не случайно съм останал с впечатлението че няма... :mhihi:

не се занимавай с глупости- всяка американска кола с мускули трябва да е с в8 мотор... другото е... не знам какво е ама не е каквото трябва да бъде ;)

точно ако ше зимаш американска кола не е ли в8 къв мускул е тя ,а и да попитам на няколко места гледам верно ли на това му е 180 максималната скорост щото в мили малко ме съмнява да е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 25 Май 2009, 19:18

cobrata_m3 написа:
alx написа:ама то вярно имало... 6-цилиндров... не случайно съм останал с впечатлението че няма... :mhihi:

не се занимавай с глупости- всяка американска кола с мускули трябва да е с в8 мотор... другото е... не знам какво е ама не е каквото трябва да бъде ;)

точно ако ше зимаш американска кола не е ли в8 къв мускул е тя ,а и да попитам на няколко места гледам верно ли на това му е 180 максималната скорост щото в мили малко ме съмнява да е.

на коя от всичките разновидности??
180 мили са 290 км, нищо не постижимо ...
a като гледам на повечето километражите им са до 140 ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Май 2009, 22:39

Абсолютно подкрепям колегите по горе - американската кола не е ли V8 се е едно не си копуваш нищо. Относно подръжката е трудно да намериш сервиз, частите не са толкова скъпи стига да знаеш каде да ги търсиш, като цяло колата не накакъв връх на технологийте а всъщност не е и скъпа за това което е, просто наще търговци тука се възползват от това ,че тук е екзотична и изтрелват цените. Един приятел имаше Мустанг ГТ 4.6 300кс. Колата има страхотен вид страхотен звук( а пък с генерация да не думам) страшно потенцял за още коне. Разхода може да се докара до 15/100 ако се постараеш. Обаче завойте и спирането не са като на европейска кола от същата категория. Но имиджът е несварним

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Май 2009, 20:37

BMW_RIDER написа:Абсолютно подкрепям колегите по горе - американската кола не е ли V8 се е едно не си копуваш нищо. Относно подръжката е трудно да намериш сервиз, частите не са толкова скъпи стига да знаеш каде да ги търсиш, като цяло колата не накакъв връх на технологийте а всъщност не е и скъпа за това което е, просто наще търговци тука се възползват от това ,че тук е екзотична и изтрелват цените. Един приятел имаше Мустанг ГТ 4.6 300кс. Колата има страхотен вид страхотен звук( а пък с генерация да не думам) страшно потенцял за още коне. Разхода може да се докара до 15/100 ако се постараеш. Обаче завойте и спирането не са като на европейска кола от същата категория. Но имиджът е несварним

Да - без В8 няма смисъл - само , че и БМВ без 3+ литров бенз няма смисъл , ама ние не можем да си позволим :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Май 2009, 9:49

http://www.youtube.com/watch?v=JRt9hQDa8JU Не знам какво е дараш такава машина, но сигурно усещането е несравнимо. Успех :yes:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Май 2009, 14:26

saleen написа:http://www.youtube.com/watch?v=JRt9hQDa8JU Не знам какво е дараш такава машина, но сигурно усещането е несравнимо. Успех :yes:

Дам готино е клипчето. Обаче освен Мустанга, и Камарото е доста яка машина от този тип. За 30К долара си взимаш чисто ново, варианта с 6.2 В8 430кс. и брутална външност. А предишното поколение сигурно вече вървят на смешни цифри, намат вид на мъсъл кар, но въврят като такъв и с правилния тунинг може да докараш ето такъв звук http://www.youtube.com/watch?v=ouRwAd8N ... re=related

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Май 2009, 15:06

Тука за 30к ще си купиш Рено 1.2 :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от clubsport » 30 Май 2009, 12:49

има Мустанг 4.0 V6 210 коня
кажи бе Лоренцо, 4ай шукарие

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 30 Май 2009, 17:52

http://www.americancarbg.com/Joomla/

Ето тук можеш да попиташ за Мустанга... и не само за него!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Май 2009, 19:38

clubsport написа:има Мустанг 4.0 V6 210 коня

Бах , голяма литрова мощност обажда тоя спортен автомобил бе :mhihi: Ако не го тунинговаш , ще си останеш само със гъзарския екстериор ;)

Предишна

Назад към Извън Темата