Ford Mustang 4.0
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ми , пич , имам контанк с подобен автомобил и по - мойте впечатления май не е кола за всеки...разход на гориво не очаквай нещо от рода на 15-20 на 100, харчи като , че е пробит резервоара , при ръчкане стига до 40-45/100
иначе возията си е уникална няма спор , завиването е добро уж особено , ако решиш да е с вратите
, а относно частите са си скъпички и те и то не малко
Спрямо цената на самата кола , частите са....без коментар 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

ивчо3 написа:Eva* написа:Вчера цъкнах един Shelby GT500, огнено червен пред ПГХВТ в Света Троица. Заслужава си овациите този автомобил.Чух го отдалече, как го форсират. Няма такъв звук.
Кобрата освен на решетката стоеше и отстрани на предните калници. На живо е много впечатляващ.
Каква кобра, бре? Това да не ви е dodge viper.
Пробвай да напишеш в google :
ford mustang shelby cobra

Между другото Viper е друг вид змийче :
VIPER
['vaipə]
1. пепелянка, усойница
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
alx написа:ама то вярно имало... 6-цилиндров... не случайно съм останал с впечатлението че няма...![]()
не се занимавай с глупости- всяка американска кола с мускули трябва да е с в8 мотор... другото е... не знам какво е ама не е каквото трябва да бъде
точно ако ше зимаш американска кола не е ли в8 къв мускул е тя ,а и да попитам на няколко места гледам верно ли на това му е 180 максималната скорост щото в мили малко ме съмнява да е.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
cobrata_m3 написа:alx написа:ама то вярно имало... 6-цилиндров... не случайно съм останал с впечатлението че няма...![]()
не се занимавай с глупости- всяка американска кола с мускули трябва да е с в8 мотор... другото е... не знам какво е ама не е каквото трябва да бъде
точно ако ше зимаш американска кола не е ли в8 къв мускул е тя ,а и да попитам на няколко места гледам верно ли на това му е 180 максималната скорост щото в мили малко ме съмнява да е.
на коя от всичките разновидности??
180 мили са 290 км, нищо не постижимо ...
a като гледам на повечето километражите им са до 140 ...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Абсолютно подкрепям колегите по горе - американската кола не е ли V8 се е едно не си копуваш нищо. Относно подръжката е трудно да намериш сервиз, частите не са толкова скъпи стига да знаеш каде да ги търсиш, като цяло колата не накакъв връх на технологийте а всъщност не е и скъпа за това което е, просто наще търговци тука се възползват от това ,че тук е екзотична и изтрелват цените. Един приятел имаше Мустанг ГТ 4.6 300кс. Колата има страхотен вид страхотен звук( а пък с генерация да не думам) страшно потенцял за още коне. Разхода може да се докара до 15/100 ако се постараеш. Обаче завойте и спирането не са като на европейска кола от същата категория. Но имиджът е несварним
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_RIDER написа:Абсолютно подкрепям колегите по горе - американската кола не е ли V8 се е едно не си копуваш нищо. Относно подръжката е трудно да намериш сервиз, частите не са толкова скъпи стига да знаеш каде да ги търсиш, като цяло колата не накакъв връх на технологийте а всъщност не е и скъпа за това което е, просто наще търговци тука се възползват от това ,че тук е екзотична и изтрелват цените. Един приятел имаше Мустанг ГТ 4.6 300кс. Колата има страхотен вид страхотен звук( а пък с генерация да не думам) страшно потенцял за още коне. Разхода може да се докара до 15/100 ако се постараеш. Обаче завойте и спирането не са като на европейска кола от същата категория. Но имиджът е несварним
Да - без В8 няма смисъл - само , че и БМВ без 3+ литров бенз няма смисъл , ама ние не можем да си позволим

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
http://www.youtube.com/watch?v=JRt9hQDa8JU Не знам какво е дараш такава машина, но сигурно усещането е несравнимо. Успех 

Никой не мое ма връне на селу!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
saleen написа:http://www.youtube.com/watch?v=JRt9hQDa8JU Не знам какво е дараш такава машина, но сигурно усещането е несравнимо. Успех
Дам готино е клипчето. Обаче освен Мустанга, и Камарото е доста яка машина от този тип. За 30К долара си взимаш чисто ново, варианта с 6.2 В8 430кс. и брутална външност. А предишното поколение сигурно вече вървят на смешни цифри, намат вид на мъсъл кар, но въврят като такъв и с правилния тунинг може да докараш ето такъв звук http://www.youtube.com/watch?v=ouRwAd8N ... re=related
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d