Лег-преса
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Лег-преса
Търся си лег преса, ако някой продава да пише, трябва ми за лично ползване, че имам една лежанка и така си тренирам... Не обичам да ходя по фитнес зали, цената е фактор... 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Най- тънко ще ти излезе ако си направиш сам. Трябват ти чертеж, няколко метра винкел, дъски за лежанката, електрожен, ъглошлайф, много желание и един ден работа. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма файда според мен от толкоз зор или пари за тва устройство.. За тези пари си вземи или направи стойки за лост или забий здраво 2 в стената ако позволява и си клякай с щанга. По-евтино и далеч по ефективно като упражнение.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Задник пораснал от дебелина е едно, а голям глутеус, съвсем различно
Виж проблема с коленете е кофти нещо
Щом се налага да я ползваш аз лично бих си я направил сам лег пресата. Не съм ползвал отдавна, но имам спомен, че се вдигаха ужасни кила на нея.. така грубо като помисля, 1000лв ще ти идат само за дискове
Ако можеш да я ползваш май по-добре да помислиш за Смит машина.

Виж проблема с коленете е кофти нещо

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
acer написа:Клякането ми е забранено, имам проблеми с колената, да не споменавам нежаланият ефект на клека - голям задник
Понякога , лег пресата може да се окаже по-коварна от клякабето - слагаш много големи кила , правиш полу свивания и на коленете пада много голямо натоварване ... Аз имам много ядове с едното коляно и лек екстензиите , най-малко ми натоваравт коляното . А за преста , наистина ще ти трябват 1000 лева за дискове . Смит машината си е почти като да правиш клек или полу-клек ... Посъветвай се с някой фитнес инструкотор , преди да даваш много пари за уреди

12 мнения
• Страница 1 от 1