за триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2009, 18:47

Ir0n написа:Последните 2 пъти нашите митничари дори ми говориха на Вие!!! :shock:
И аз го забелязах този феномен за първи път след 2007ма- европейци станахме ,ей ,не е шега :mhihi: :mhihi: 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 01 Юни 2009, 19:10

Минавал съм през сръбската граница и не само че не съм имал проблеми, ами се държаха и много възпитано. Просто провериха документите и зелената карта и ме пуснаха. И най-странното е, че един сръбски полицай ми плати паркинга в Зайчар. Бях спрял с БМВ-то на паркинг, който се плаща само с СМС, ама нали съм на роуминг, та не ставаше. И видях един полицай да минава точно до мен. Обясних му пароблема и му предложих да дам там колкото струва. Полицаят каза, че не иска пари и изпрати СМС-а от неговия телефон. Аз останах като гръмнат. Винаги съм им говорел на български, ако искат да ме разбират. И им казвам, че разбирам всичко което ми говорят. Но ми направи впечатление, че доста се заяждат с тези които се правят на тарикатчета или поне така изглеждат. Веднъж гледах и на един сърбин как му разглобиха седмицата на границата. Кори, седалки и други работи хвърчаха, а мен ме болеше сърцето, защото три дни после това не можеше да се сглоби. Тоя нещо им се отвори и дойдоха и двама с автомати и станаха до колата и той си млъкна. Но човекът си беше от тия дето само за визията може да им се дадат две години пандиз.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

а

Мнение от Bmw325is » 01 Юни 2009, 21:24

при мене не идваха такива обаче дойде един тъкно почна да ми рови из багажника и некаф друг от там изтича и ми каза да отвора капака и от там започнаха да ме ядосват

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 01 Юни 2009, 22:22

2003г се връщахме от германия с 3 коли и сърбите ни показаха един паркинг да измислиме колко да им дадем :mhihi: с по 10 евро и ни пуснаха :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Юни 2009, 12:21

Аз пък в последната година-две съм много доволен и не съм имал никога проблеми с тях :) Даже миналото лято не бяха Сръбски,Босненски,Хърватски,Черногорски граници по няколко пъти като се развовах из Адриатиката на почивката и никога ,никъде никой не се заяде за момент.Даже за пръв път на връщане минах от Владишки Хан - Сурдулица на с.Стрезимировци и оттам на Трън за да избегнем якия трафик от Турците на Калотина - много тиха митница/граница ,никой не пипва нищо :D

За тази простотия която се е случила на колегата може да имат сигнал и дебнат автомобил приличащ на неговия :roll:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 02 Юни 2009, 12:28

аз па невиждам нищо нередно просто това им е работата на хората защо да не ти обърнат колата наопаки ти нещо по различен ли си от другите или какво ? решили са тарашили са те аз съм минавал над 20 пъти от които 3 пъти са обръщали колата наопаки и какво те затова са там :D

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Юни 2009, 12:35

В интерес на истината, не ми се вярва да те ровят без нищо.
Или си се направил на интересен нещо или верно е имало сигнал за подобна кола.
А унгарците хах особенно тия на сръбската граница....
Изруди неземни и пари искат и ровят.
Единствения начин е да се правиш че не ти пука и не бързаш както е написал един колега по горе.
Отвори да видя ми на гледай и така...
Няма смисъл да си усложняваш живота.
А в австрия или германия , като те спре магистрална полиция е същото.
само дето са много по културни и преди да почнат да ровят по багажа ти, те предупреждават, че ще погледнат.
На тия органи това им е работата все пак. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е500
Мечтае да кара: SLR

Мнение от Bmw325is » 02 Юни 2009, 13:20

Брато те са там зада дебна за дрога и такива работи ама аз като немам и като видеха че немам требваше поне да ми се извинат сеш ли се , Такава им била работата Глупости говориш ,Боклуци са !

Предишна

Назад към Извън Темата