за триене
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И аз го забелязах този феномен за първи път след 2007ма- европейци станахме ,ей ,не е шегаIr0n написа:Последните 2 пъти нашите митничари дори ми говориха на Вие!!!![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Минавал съм през сръбската граница и не само че не съм имал проблеми, ами се държаха и много възпитано. Просто провериха документите и зелената карта и ме пуснаха. И най-странното е, че един сръбски полицай ми плати паркинга в Зайчар. Бях спрял с БМВ-то на паркинг, който се плаща само с СМС, ама нали съм на роуминг, та не ставаше. И видях един полицай да минава точно до мен. Обясних му пароблема и му предложих да дам там колкото струва. Полицаят каза, че не иска пари и изпрати СМС-а от неговия телефон. Аз останах като гръмнат. Винаги съм им говорел на български, ако искат да ме разбират. И им казвам, че разбирам всичко което ми говорят. Но ми направи впечатление, че доста се заяждат с тези които се правят на тарикатчета или поне така изглеждат. Веднъж гледах и на един сърбин как му разглобиха седмицата на границата. Кори, седалки и други работи хвърчаха, а мен ме болеше сърцето, защото три дни после това не можеше да се сглоби. Тоя нещо им се отвори и дойдоха и двама с автомати и станаха до колата и той си млъкна. Но човекът си беше от тия дето само за визията може да им се дадат две години пандиз.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък в последната година-две съм много доволен и не съм имал никога проблеми с тях
Даже миналото лято не бяха Сръбски,Босненски,Хърватски,Черногорски граници по няколко пъти като се развовах из Адриатиката на почивката и никога ,никъде никой не се заяде за момент.Даже за пръв път на връщане минах от Владишки Хан - Сурдулица на с.Стрезимировци и оттам на Трън за да избегнем якия трафик от Турците на Калотина - много тиха митница/граница ,никой не пипва нищо
За тази простотия която се е случила на колегата може да имат сигнал и дебнат автомобил приличащ на неговия
Георги Пенчев

За тази простотия която се е случила на колегата може да имат сигнал и дебнат автомобил приличащ на неговия

Георги Пенчев
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В интерес на истината, не ми се вярва да те ровят без нищо.
Или си се направил на интересен нещо или верно е имало сигнал за подобна кола.
А унгарците хах особенно тия на сръбската граница....
Изруди неземни и пари искат и ровят.
Единствения начин е да се правиш че не ти пука и не бързаш както е написал един колега по горе.
Отвори да видя ми на гледай и така...
Няма смисъл да си усложняваш живота.
А в австрия или германия , като те спре магистрална полиция е същото.
само дето са много по културни и преди да почнат да ровят по багажа ти, те предупреждават, че ще погледнат.
На тия органи това им е работата все пак.
Или си се направил на интересен нещо или верно е имало сигнал за подобна кола.
А унгарците хах особенно тия на сръбската граница....
Изруди неземни и пари искат и ровят.
Единствения начин е да се правиш че не ти пука и не бързаш както е написал един колега по горе.
Отвори да видя ми на гледай и така...
Няма смисъл да си усложняваш живота.
А в австрия или германия , като те спре магистрална полиция е същото.
само дето са много по културни и преди да почнат да ровят по багажа ти, те предупреждават, че ще погледнат.
На тия органи това им е работата все пак.

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Брато те са там зада дебна за дрога и такива работи ама аз като немам и като видеха че немам требваше поне да ми се извинат сеш ли се , Такава им била работата Глупости говориш ,Боклуци са !
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2