Колона за бала ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 23 Май 2009, 18:53

Колега, искам да ти пожелая много весели и незабравими моменти!!! Страшно много съжалявам, че идеята ти пропадна... В крайна сметка, за пореден път си доказахме българщината, да ще помогнем но....с акъл..!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Май 2009, 21:33

:twisted:
ще се пробвам и аз

ако решите де

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 24 Май 2009, 1:31

!!Asen_X написа:Еййй .... 4 страници го дъфффкафте човека :mhihi:
Или му помагайте, или пазете тишина в темата.

:
И аз съм на това мнение,да оставим човека да си троши главата :mhihi: Все пак той си решава на кой бал да ходи и за кой да се жени.Хубавото е,че нямам неговите проблеми и амбиции

Потребител
Аватар

Мнение от iliadimo » 24 Май 2009, 3:03

Колега, виж сега .... аз бях абитуриент миналата година. Не съм се ангажирал с никакви странични неща и си го изкарах бала по класическия начин. Тва е бил един от най-яките дни в живота ми! Просто ще го изпуснеш, а това е един път в живота. В 24часа какво ще правиш? Те от 16 - 17 часа излизат учениците до към 7 часа се мотаят до даскало, с учители, кортежи с коли и т. н. После сте в ресторанта до към 12 часа. Е тия часове са най-готините!!! После в диското не е толкова яко, като във всяка дискотека... Разбери, че жертвата ти е излишна и ще се преебеш мн злобно! Къде е Троян, къде е София?! Не може да си на 2 места едновременно. Няма да си прекараш добре ако се разкъсаш и ще е тъпо спрямо учениците ти. Отиди си като бял човек в Троян с класа си, изкарай си го бала , па после с твойта приятелка цел живот ще сте заедно както викаш. Надявам се да се замислиш от тва, което съм написъл, да не се занимаваш с никви кортежи от "форуми" събрани в София и да се влачиш от Извън градовете по нощите, с което време ще загубиш... Как не съм на мястото на момичето ти , да не ти позволя да си прецакаш така едни от най-яките тържества в живота си ;)

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 25 Май 2009, 1:28

Еееее... 2 дена ходя по балове да загрявам и сега прочитам, че се отказваш.. :help:
Сериозно ли? :shock:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 27 Май 2009, 12:53

Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти .Вслушай се в съветите на колегите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 27 Май 2009, 13:32

Mitaka85 написа:Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти

аз бих казал последния :mhihi: ... че после тепърва идва големия УЙ :weed:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 27 Май 2009, 13:44

Rebel написа:
Mitaka85 написа:Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти

аз бих казал последния :mhihi: ... че после тепърва идва големия УЙ :weed:

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 28 Май 2009, 17:19

Аз искам специално да благодаря на Явор , който се откликна на молбата ми да ме кара на бала ! Евалата бате , ще пием тея дни по бира. Направи шоуто , благодаря ти ! Незабравимо беше ! :bowdown:

Аватар

Мнение от lucky7o » 02 Юни 2009, 15:45

Айде Колегата автор на темата да сподели какво се случи,че ми стана интересно :D
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка :D

Предишна

Назад към Извън Темата