Колона за бала ми
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Колега, искам да ти пожелая много весели и незабравими моменти!!! Страшно много съжалявам, че идеята ти пропадна... В крайна сметка, за пореден път си доказахме българщината, да ще помогнем но....с акъл..!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Колега, виж сега .... аз бях абитуриент миналата година. Не съм се ангажирал с никакви странични неща и си го изкарах бала по класическия начин. Тва е бил един от най-яките дни в живота ми! Просто ще го изпуснеш, а това е един път в живота. В 24часа какво ще правиш? Те от 16 - 17 часа излизат учениците до към 7 часа се мотаят до даскало, с учители, кортежи с коли и т. н. После сте в ресторанта до към 12 часа. Е тия часове са най-готините!!! После в диското не е толкова яко, като във всяка дискотека... Разбери, че жертвата ти е излишна и ще се преебеш мн злобно! Къде е Троян, къде е София?! Не може да си на 2 места едновременно. Няма да си прекараш добре ако се разкъсаш и ще е тъпо спрямо учениците ти. Отиди си като бял човек в Троян с класа си, изкарай си го бала , па после с твойта приятелка цел живот ще сте заедно както викаш. Надявам се да се замислиш от тва, което съм написъл, да не се занимаваш с никви кортежи от "форуми" събрани в София и да се влачиш от Извън градовете по нощите, с което време ще загубиш... Как не съм на мястото на момичето ти , да не ти позволя да си прецакаш така едни от най-яките тържества в живота си 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Еееее... 2 дена ходя по балове да загрявам и сега прочитам, че се отказваш..
Сериозно ли?

Сериозно ли?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти .Вслушай се в съветите на колегите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Mitaka85 написа:Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти
аз бих казал последния

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Rebel написа:Mitaka85 написа:Бала е само 1 път в живота и може би е едно от първите най-хубави моменти
аз бих казал последния... че после тепърва идва големия УЙ

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Аз искам специално да благодаря на Явор , който се откликна на молбата ми да ме кара на бала ! Евалата бате , ще пием тея дни по бира. Направи шоуто , благодаря ти ! Незабравимо беше ! 

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5