Какво най-много харесвате на колата си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от Boce » 22 Апр 2005, 4:50

Е36 325ТДС бързина,икономия,визия ,саунд и ощщв мнооо неща..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 22 Апр 2005, 6:32

нищо :bcry: :bcry: :bcry:

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 22 Апр 2005, 9:29

'95-та E36 318i седан arctic silber metallic -- всичко ми харесва - невероятното чувство (BMW :bowdown:), добрия пауър като zа малък мотор, дрифтовете навсякъде където мога(zнам, ще я счупя...), поведението на планински път, а стойката сега със 17'ките предполагам ще стане и тя добра 8) :bowdown:... А като си представя какво е 320, 325 и че може още по-готино ми става още повече кеф :)
С 7 думи - просто не ми се слиzа от нея! :mhihi: :help: :bowdown: ;)
Хубавото на БМВ е, че не омръzва и винаги може още :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 22 Апр 2005, 10:54

че е тинейджърче и още се движи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 22 Апр 2005, 13:28

R9 написа:Ами харесва ми,4е се сещам колко коня ми е колата само когато тряя да плащам я застраховка(700€),я даньк(160€).Скьпи4ко си е да се наслаждаваш на 192-те наи-умрели коня в историята на автомобилостроенето.Харесва ми,4е тряя всеки ден да си проверявам маслото-защтото ако не го изгаря,обикновено го изхварля през някоя от супер ка4ествените баварски гарнитури.Харесва ми,4е колкото и пьти да сменям реика,винаги си те4е.....,4е от 10 водни сьединения,ще ми проте4е това с наи-труден достьп(под колекторите).Харесва ми,таблото ми да е като цветомузика-да ми свети лампата за АБС при положение ,4е си работи.....,бензиномерьт да ми показва винаги минимум.Да ми отказва спира4на помпа и после от самосебеси да се оправя.....,да си 4увам разбитите вселенови втулки когато спирам по рязко......,да гьдая от каде минава пьтя ве4ер....,да си слушам характерните вибрации от ка4ествените пластмаси в купето......,да се 4удя какво му е аджеба антиблокиращото на 25% в този диф..............и т.н.....и т.н.

:ahah: да не си сбъркал форума :mhihi: , щото колата - със сигурност :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата