За тази България ли Левски отдаде живота си?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 03 Юни 2009, 8:59

Мамка им д.аеба.... Вън турците и ДПС от БЪЛГАРИЯ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Юни 2009, 9:06

nigh7lif3 написа:Мамка им д.аеба.... Вън турците и ДПС от БЪЛГАРИЯ.

Забрави да учочниш кой си цитирал - Левски, Ботев, Стамболов, Стамболийски?...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 03 Юни 2009, 10:12

Единствено ако избирателната активност е над 80 процента, ще може да се надяваме ДПС да не доминира и следващия парламент. Що се отнася до алтернативите - Бойко е мутра, Сидеров е куку, Янето е клоун на конци, Костов и сие не могат да организират дори себе си, сърпокомуната и комуносърпът са ясни...

В България има много малък процент турци - всичките, които наричаме сган и прочие, са българомохамедани и цигани, които се турчеят благодарение на водещата се в районите с преобладаващо мюсюлманско и циганско население политика. Тези райони са оставени безпризорни, свободно върви повсеместна антибългарска агитация и резултатът е налице. Държавата в лицето на управляващите отдавна е абдикирала от длъжността си да поддържа българските ценности и култура - не от това правителство, а още няколко преди него. ДПС са колкото продукт на комунистите, толкова и изпълняващи неизменни турски интереси на Балканите, и за тях е приоритет това ново потурчване, което върви необезпокоявано, защото на разните кретени им трябваше коалиция с ДПС, за да управляват. Да не забравяме и как се казва всъщност настоящият мандатоносител...

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 03 Юни 2009, 13:01

flame написа:Левски е загинал в борба срещу турските ПОРОБИТЕЛИ

Кви поробители,кво турско робство нали учат децата че било турско ПРИСЪСТВИЕ :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 03 Юни 2009, 13:13

По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитават :evil: и за кого викате да гласувам ? :)
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 03 Юни 2009, 13:22

shengi написа:По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитават :evil: и за кого викате да гласувам ? :)

Батка ти си от много малкото с такива разсъждения.Заради такива като теб съм казал,че от Турчин до Турчин и от Циганин до Циганин разлика голяма.

п.п Не го нападайте,че е с турси произход,защото го познавам от 4 години и от него съм видял в пъти повече добро от горди БЪЛГАРИ!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 03 Юни 2009, 14:20

миако дпс доминира на изборите според мен другите партии в парламента ще се обединят - за да станат мнозинство - не вярвам някой да позволи дпс да е доминатор
а за турците и аз имам доста приятелчета из Пловдивско - се точни пичаги са и нямам нищо против тях
но когато въпроса е до национални интереси тогава просто няма да има друга алтернатива от обединяването на българските партии

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Юни 2009, 16:19

RSxRacer написа:
shengi написа:По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитават :evil: и за кого викате да гласувам ? :)

Батка ти си от много малкото с такива разсъждения.Заради такива като теб съм казал,че от Турчин до Турчин и от Циганин до Циганин разлика голяма.

п.п Не го нападайте,че е с турси произход,защото го познавам от 4 години и от него съм видял в пъти повече добро от горди БЪЛГАРИ!!!
Какво да го нападат,аз пък си мисля,че последно дори и тези,които се "турчеят" или дори гласуват за ДПС или самият Доган е основен виновник за всичко...Не че не заслужава 1000 години затвор,ама...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 03 Юни 2009, 17:08

Здрасти, предлагам да си направим една анкета с възможните партии за гласуване на двата избора, нещо като вот без коментари. Така ще има хора които ако се чудят ще преценят дали да гласуват и евентуално за кой....

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 03 Юни 2009, 21:43

Peter Angelov написа:Здрасти, предлагам да си направим една анкета с възможните партии за гласуване на двата избора, нещо като вот без коментари. Така ще има хора които ако се чудят ще преценят дали да гласуват и евентуално за кой....
Идеята ми се струва добра, само да не се окаже, че е в разрез с правилата на форума ;)
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 03 Юни 2009, 22:00

гласувайте че иначе ще ни вземат гласовете точно такива хора а инанно -Турци,Роми и всякаква друга зган.Аз лично съм в комисията на една от партиите и ще следя точно за такива нарушения през идния изборен ден
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

Предишна

Назад към Извън Темата