За тази България ли Левски отдаде живота си?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Единствено ако избирателната активност е над 80 процента, ще може да се надяваме ДПС да не доминира и следващия парламент. Що се отнася до алтернативите - Бойко е мутра, Сидеров е куку, Янето е клоун на конци, Костов и сие не могат да организират дори себе си, сърпокомуната и комуносърпът са ясни...
В България има много малък процент турци - всичките, които наричаме сган и прочие, са българомохамедани и цигани, които се турчеят благодарение на водещата се в районите с преобладаващо мюсюлманско и циганско население политика. Тези райони са оставени безпризорни, свободно върви повсеместна антибългарска агитация и резултатът е налице. Държавата в лицето на управляващите отдавна е абдикирала от длъжността си да поддържа българските ценности и култура - не от това правителство, а още няколко преди него. ДПС са колкото продукт на комунистите, толкова и изпълняващи неизменни турски интереси на Балканите, и за тях е приоритет това ново потурчване, което върви необезпокоявано, защото на разните кретени им трябваше коалиция с ДПС, за да управляват. Да не забравяме и как се казва всъщност настоящият мандатоносител...
В България има много малък процент турци - всичките, които наричаме сган и прочие, са българомохамедани и цигани, които се турчеят благодарение на водещата се в районите с преобладаващо мюсюлманско и циганско население политика. Тези райони са оставени безпризорни, свободно върви повсеместна антибългарска агитация и резултатът е налице. Държавата в лицето на управляващите отдавна е абдикирала от длъжността си да поддържа българските ценности и култура - не от това правителство, а още няколко преди него. ДПС са колкото продукт на комунистите, толкова и изпълняващи неизменни турски интереси на Балканите, и за тях е приоритет това ново потурчване, което върви необезпокоявано, защото на разните кретени им трябваше коалиция с ДПС, за да управляват. Да не забравяме и как се казва всъщност настоящият мандатоносител...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
flame написа:Левски е загинал в борба срещу турските ПОРОБИТЕЛИ
Кви поробители,кво турско робство нали учат децата че било турско ПРИСЪСТВИЕ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитават
и за кого викате да гласувам ? 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
shengi написа:По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитавати за кого викате да гласувам ?
Батка ти си от много малкото с такива разсъждения.Заради такива като теб съм казал,че от Турчин до Турчин и от Циганин до Циганин разлика голяма.
п.п Не го нападайте,че е с турси произход,защото го познавам от 4 години и от него съм видял в пъти повече добро от горди БЪЛГАРИ!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

миако дпс доминира на изборите според мен другите партии в парламента ще се обединят - за да станат мнозинство - не вярвам някой да позволи дпс да е доминатор
а за турците и аз имам доста приятелчета из Пловдивско - се точни пичаги са и нямам нищо против тях
но когато въпроса е до национални интереси тогава просто няма да има друга алтернатива от обединяването на българските партии
а за турците и аз имам доста приятелчета из Пловдивско - се точни пичаги са и нямам нищо против тях
но когато въпроса е до национални интереси тогава просто няма да има друга алтернатива от обединяването на българските партии
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Какво да го нападат,аз пък си мисля,че последно дори и тези,които се "турчеят" или дори гласуват за ДПС или самият Доган е основен виновник за всичко...Не че не заслужава 1000 години затвор,ама...RSxRacer написа:shengi написа:По принцип аз също съм от Турски произход, но съм против това което видях в клипа.Живеем в България все пак тука говоримия език е Български.Неможе да живееш някаде и да незнаеш езика да си на гости да, но .... немога да ги разбера тия села и хората които ги обитавати за кого викате да гласувам ?
Батка ти си от много малкото с такива разсъждения.Заради такива като теб съм казал,че от Турчин до Турчин и от Циганин до Циганин разлика голяма.
п.п Не го нападайте,че е с турси произход,защото го познавам от 4 години и от него съм видял в пъти повече добро от горди БЪЛГАРИ!!!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти, предлагам да си направим една анкета с възможните партии за гласуване на двата избора, нещо като вот без коментари. Така ще има хора които ако се чудят ще преценят дали да гласуват и евентуално за кой....
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Идеята ми се струва добра, само да не се окаже, че е в разрез с правилата на форумаPeter Angelov написа:Здрасти, предлагам да си направим една анкета с възможните партии за гласуване на двата избора, нещо като вот без коментари. Така ще има хора които ако се чудят ще преценят дали да гласуват и евентуално за кой....

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Банго
- младши ентусиаст
-
гласувайте че иначе ще ни вземат гласовете точно такива хора а инанно -Турци,Роми и всякаква друга зган.Аз лично съм в комисията на една от партиите и ще следя точно за такива нарушения през идния изборен ден
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3