триене
Модератор: Общи модератори
към автора
вземи си поука от тази тема.
заслужава ли си дето и женати, с който си имал толкова хубави мигове да ги зарежеш заради една пикла ...??
какво намираш в нея което жена ти не ти го дава и детето ти не ти дава радост ли ?
понякога се чудя как хора като вас създават семейства ?
вземи си поука от тази тема.
заслужава ли си дето и женати, с който си имал толкова хубави мигове да ги зарежеш заради една пикла ...??

какво намираш в нея което жена ти не ти го дава и детето ти не ти дава радост ли ?
понякога се чудя как хора като вас създават семейства ?
Светът е малък света е чудесен!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Сигурен съм ,че ще е с истерия .....Bogat-Beden написа:Кажи ми честно как биха реагирали тия хора ако узнаят ,че техните два "фронта" "жънат" на още няколко...klintan66 написа:Бе той не е боклук , защото доста народ познавам дето жънат на два фронта и са си доста нормални .....
Не ,че ги защитавам но нали любовта умирала за 3 години ? После оставало нещо като " уважение ".
Имало и изключения но много редки .
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
твърде млад съм, за да знамklintan66 написа:Сигурен съм ,че ще е с истерия .....Bogat-Beden написа:Кажи ми честно как биха реагирали тия хора ако узнаят ,че техните два "фронта" "жънат" на още няколко...klintan66 написа:Бе той не е боклук , защото доста народ познавам дето жънат на два фронта и са си доста нормални .....
Не ,че ги защитавам но нали любовта умирала за 3 години ? После оставало нещо като " уважение ".
Имало и изключения но много редки .

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Наистина завладяваща тема... и още по-завладяващи мнения...
Само че се коментират предимно твоите желания, представи, интереси, мечти, нужди и т.под. ...
На мен пък ми се ще да поодумам жена ти. (конспективно...)
Щом си опичаш работата, жена ти трябва да е внимателно селектирана, следователно:
- мълчи, защото ЗНАЕ!!!
- мълчи - знае от ТВОИТЕ очи!!! Не от другаде!
- мълчи - заради ДЕТЕНЦЕТО!!!
- мълчи - боли я - мислела е, че е човек, а се оказва един вид домашен любимец (почти само за разплод...), макар и обгрижена в златна къщичка, със златна паничка и подбрани гранулки...
- мълчи - студено й е, а прословутият Сваровски би я стоплил, ако я погали с ръката си, че остроръбите му кристалчета само проблясват ледено и то с чужда светлина, когато не са придружени от искрени чувства...
- мълчи - обича истински и поставя твоето щастие пред своето!
- мълчи..., но едва ли ще го прави вечно - все пак и тя е човек!!!
А сега други теми за размисъл - пак конспективно:
- Ислямът позволява законно (!) да имаш четири жени едновременно!!!
- "ако може да е чуждо, чуждото да е наше, а нашето никой да не го пипа" е еднакво валидно и за мъже, и за жени..., независимо чии са те...
- чувал си и за доверието, конеца и възела...
- а за тарифата на частните детективи?
- "... само душата, щастлива от малко, никой не може да купи!" и с най-грандиозен порфейл...
- има теми за още мнооого тирета - ако си ИСТИНСКИ И МИСЛЕЩ МЪЖ
, ще си ги драснеш сам!
Само че се коментират предимно твоите желания, представи, интереси, мечти, нужди и т.под. ...
На мен пък ми се ще да поодумам жена ти. (конспективно...)
Щом си опичаш работата, жена ти трябва да е внимателно селектирана, следователно:
- мълчи, защото ЗНАЕ!!!
- мълчи - знае от ТВОИТЕ очи!!! Не от другаде!
- мълчи - заради ДЕТЕНЦЕТО!!!
- мълчи - боли я - мислела е, че е човек, а се оказва един вид домашен любимец (почти само за разплод...), макар и обгрижена в златна къщичка, със златна паничка и подбрани гранулки...
- мълчи - студено й е, а прословутият Сваровски би я стоплил, ако я погали с ръката си, че остроръбите му кристалчета само проблясват ледено и то с чужда светлина, когато не са придружени от искрени чувства...
- мълчи - обича истински и поставя твоето щастие пред своето!
- мълчи..., но едва ли ще го прави вечно - все пак и тя е човек!!!
А сега други теми за размисъл - пак конспективно:
- Ислямът позволява законно (!) да имаш четири жени едновременно!!!
- "ако може да е чуждо, чуждото да е наше, а нашето никой да не го пипа" е еднакво валидно и за мъже, и за жени..., независимо чии са те...
- чувал си и за доверието, конеца и възела...
- а за тарифата на частните детективи?
- "... само душата, щастлива от малко, никой не може да купи!" и с най-грандиозен порфейл...
- има теми за още мнооого тирета - ако си ИСТИНСКИ И МИСЛЕЩ МЪЖ

"... _ _ _ ..."
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Братче само едно ще ти кажа. Ако наистина си я докарал до там
няма файда да се залъгваш, че имаш семейство
няма файда да се залъгваш, че имаш семейство

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
Мишу,не си струва,братле,повярвай ми.Доскоро и аз бях в подобна ситуация,само че при мен момичето щеше да зарязва годеника си заради мен и въпреки,че бях хлътнал до уши,реших да сложа край на всичко,за да бъдат те щастливи.Съвета ми към теб е да спреш да се занимаваш с тая к..ва и да обърнеш повече внимание на детето и жената си,защото това моментно увлечение може да те накара да съжаляваш цял живот.И както някой преди мен каза,мисли с горната си глава.Успех :)