телефонен тормоз
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
телефонен тормоз
Заради темата с измамите по телефона се сетих за една гавра с мен. бях позабравил тази случка. преди около година ми се обадиха към 3 през ноща от скрит номер и като почна едно хранене, направо ме направи на гъз. интересното е че ме наричаше по име, знаеше от кой град съм и говореше за приятелката ми все хубави работи. Под хранене разбирайте такова псуване че направо ме преби. интересното е че този номер го имах много от скоро и само 3ма приятели го имаха. веднага почнах да звъна на хората да разбера дали някой ми е искал номера ама не. обадих се и на други ама никой който ми беше набрал не ме е търсил чрез познат. така една седмица разследвания и нито разбрах кой беше нито ми се обадиха пак. казвам обадиха защото с този имаше хора които се хилеха накрая.
идеята на това което пиша е от къде ми имат точно този телефон при положение че имам още два които ползвам от мнооого време.
та тогава се сетих че скоро преди случката си купувах разни работи на изплащане и там съм оставил този номер и номера на приятелката ми като гарант.
явно някой си взима нужната информация и с компанията си прави пишки с хората. успях да намеря във vbox записи на подобни обаждания и ми е интересно дали на някой от вас му се е случвало.
за мен този случай си остава отворен защото беше много гадно и мацката ми се стресна а съм малко и злопаметен та един ден се надявам да си го върна.
идеята на това което пиша е от къде ми имат точно този телефон при положение че имам още два които ползвам от мнооого време.
та тогава се сетих че скоро преди случката си купувах разни работи на изплащане и там съм оставил този номер и номера на приятелката ми като гарант.
явно някой си взима нужната информация и с компанията си прави пишки с хората. успях да намеря във vbox записи на подобни обаждания и ми е интересно дали на някой от вас му се е случвало.
за мен този случай си остава отворен защото беше много гадно и мацката ми се стресна а съм малко и злопаметен та един ден се надявам да си го върна.
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
На дядо ми оня ден му се обадили някви и му казали, че съм блъснал дете.. да донесе 2000 лв еди къде си...
човека беше пребледнял като отидох..
тия хоря не мислят ли, че така могат да убият човек..
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Demo 9 написа:На дядо ми оня ден му се обадили някви и му казали, че съм блъснал дете.. да донесе 2000 лв еди къде си...
Не.
На баба ми и се бяха обадили, че този номер /нейния вивателски/ бил чужд, тази, която звъни била собственичка и почнала да и иска 3 имена, адрес и т.н. И казала ся ше дойда да се разбереме. И баба ми много стресната /тя е стара, с диабет, перде, хипертония, висок холестерол и други работи за съжаление/ и звъни да каже какво е станало. И аз и обяснявам няма страшно, мошеници са дрън-дрън да не се връзва на такива работи.
Тя имаше късмета нейна приятелка полицайка, която е 15-20 години по-млада да отиде при нея и тя по-нахакана се обадила и им разкатала фамилията

Та специално в твоя случай колега, сигурно са си правили гавра със служебните данни и са знаели повече за теб. Тел. мошеници май на случаен принцип избират и според гласа...
5 мнения
• Страница 1 от 1