Спряхте ли докато виеха сирените на деня на Ботев?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
19 годишен тийнейджър за мен няма, познавам хора на тая вързраст с по 2 деца 

Никой не мое ма връне на селу!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Без значение какво върша във въпросния момент, чуя ли сирените всичко остава на заден план, ставам и млъквам!
За разлика от 60-70% от моите връстници, от които има и такива дето се чудят, закво аджеба са теа сирени?!
Да не говорим, че имаше и хора на възраст, които не спряха също! А иначе ми говорят за морал...
Дума тийнейджър произлиза от английската teenager.
"Ager" предполагам ти е ясно откъде произлиза, "teen" идва от "thirteen, fourteen, fifteen и така до nineteen, в тоя ред на мисли тийнейджър е момче/момиче на възраст от 13 до 19 години, та от гледна точка на правилно изрязаване смятам колежката се е справила. Преди да даваш оценка, за нечие изказване, смятам, че не е зле да помислиш, а изобщо няма да коментирам постовете ти от първата страница...
Видях, че колегата @Feanor е разяснил преди мен, моля да ме извини... сега погледнах.
За разлика от 60-70% от моите връстници, от които има и такива дето се чудят, закво аджеба са теа сирени?!

Да не говорим, че имаше и хора на възраст, които не спряха също! А иначе ми говорят за морал...
Projektzwo....
Дума тийнейджър произлиза от английската teenager.
"Ager" предполагам ти е ясно откъде произлиза, "teen" идва от "thirteen, fourteen, fifteen и така до nineteen, в тоя ред на мисли тийнейджър е момче/момиче на възраст от 13 до 19 години, та от гледна точка на правилно изрязаване смятам колежката се е справила. Преди да даваш оценка, за нечие изказване, смятам, че не е зле да помислиш, а изобщо няма да коментирам постовете ти от първата страница...
Видях, че колегата @Feanor е разяснил преди мен, моля да ме извини... сега погледнах.

E34, E38
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Една рускиня стоеше права и мълчеше, докато българските финансови работници си цъкаха на компютрите! Мило им споделих, че откровенно им липсва повсеместна казарма - 4 години, като постоят мирно няколко часа всеки 2-ри юни ще запомнят защо вият тези сирени!
Най-важното в този помент е...помена! Когато някой чужденец или малко детенце пита - защо вият сирени, защо хората мълчат и стоят му се казва - днес почитаме смърта на един велик българин, паднал за свободата на България и паметта на всички загинали герои! Не е малко!
Най-важното в този помент е...помена! Когато някой чужденец или малко детенце пита - защо вият сирени, защо хората мълчат и стоят му се казва - днес почитаме смърта на един велик българин, паднал за свободата на България и паметта на всички загинали герои! Не е малко!
Без страх, без спирачка!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Прави!
Стига сте се ракали и спорили
Я кажете според вас какво ли е мнението на Стефан Цанев по въпроса?
Стига сте се ракали и спорили

Я кажете според вас какво ли е мнението на Стефан Цанев по въпроса?

аз два пъти ги слушах, защото от Ретро радио ги пуснаха 2-3 мин. по-ранно и си мислих, че при мен на бул. България са се развалили сирените и часовника ми е назад ...
После се оказа, че се излъчваот самото радио и после почнаха истинските сирени ... И двете ги слушах до Края!!! Между другото на Бул. България излезна шапкар и освен че беше включен сфетофара на червено излезна по средата, за да покаже, че не е случайно !!!
После се оказа, че се излъчваот самото радио и после почнаха истинските сирени ... И двете ги слушах до Края!!! Между другото на Бул. България излезна шапкар и освен че беше включен сфетофара на червено излезна по средата, за да покаже, че не е случайно !!!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Projektzwo написа:но в повечето случаи не се спирам...
а трябва колега защото хората които са загинали за да си свободен заслужават поне това, и нищо не ти коства и каквото и да работиш 1 минута няма как да ти прецака "натовареният" ден
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Бях паркирал като чух сирените...слезнах си от колата и стоях прав докато спрат. Доста хора се спряха, но и доста си ходеха сякаш нищо не е станало
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
бях в офиса, вс станахме прави!! наведох глава и се замислих дали сме склонни на същите подвизи и сега??!
п.с забравете споровете и обидите смешно е !! Егото ви ще ви погуби!
п.с забравете споровете и обидите смешно е !! Егото ви ще ви погуби!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4