Пътуване до Турция с автомобил, въпроси?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Пътуване до Турция с автомобил, въпроси?
Здравейте, налага ми се да пътувам до Турция с автомобил, който обаче не е на мое име. От няколко места чувам, че трябва да имам нотариална заверка за автомобила преведено на турси и печат от турския консул в България?
Има ли нещо вярно защото в сайта на Министерството на ВР няма такава информация: http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=c ... Itemid=388
Мерси предварително!
п.п.: Извинявам се ако има пускана подобна тема, не успях да я намеря.
Има ли нещо вярно защото в сайта на Министерството на ВР няма такава информация: http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=c ... Itemid=388
Мерси предварително!
п.п.: Извинявам се ако има пускана подобна тема, не успях да я намеря.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Пълномощно на турски се изисква, но не и печат от посолството
Трябва ти преведено и легализирано пълномощно, нотариално заверено.
Трябва ти преведено и легализирано пълномощно, нотариално заверено.
F**k them all!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Да да, аз пътувам най редовно до там, ако не е твоя колата ти трябва пълномощно с Апостил в Турското консултво и превод на турски, в Бургас Става най бързо в Фирма ПЕКИ -преводи, разбира се зелена карта и късмет с камерите, много е готини като те спекат че над 120 те фаща камерата и некви тирове като те задминават ти свиркат
.
Много подредена държава никви проблеми нямаш там, дори да се загубиш полицая ще кара пред теб- дори колело - ама ще ти помогне с усмивка... ае успех

Много подредена държава никви проблеми нямаш там, дори да се загубиш полицая ще кара пред теб- дори колело - ама ще ти помогне с усмивка... ае успех
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
4 мнения
• Страница 1 от 1