Дакел - помагайте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 03 Юни 2009, 13:01

Абсолютно нормално!
Преди година и аз имах същият проблем,но с порастването на кучето,проблема изчезва! ;)
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 03 Юни 2009, 15:38

съвсем нормално е да се държи така,много е уплашен хайвана.гледам лабрадор,който вече е почти на годинка..когато го взех беше на 2 месеца..и постоянно искаше да има някой при него и ме предупредиха,да не стоя постоянно при него и като започва да мрънка и скимти да не ходя веднага при него.да си свиква че няма винаги да има човек при него..но с времето всичко се променя,сега какъв е улегнал вече.за всичко си му трябва време,търпение и внимание! :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 03 Юни 2009, 22:37

Дакелчето го взех за подарък на баба ми, да има с какво да се занимава жената, че е самичка и тя. Сигурно много ще си паснат :winky: Тя поне си няма работа и ще го гледа постоянно и няма да е проблем да спи при нея. Иначе за 24 часа се привързах толкова много, че сега ми липсва :uups: Някакси пуста остана къщата :roll: Като изключим, че като видя много хора и се изпусна на леглото /малка нужда/ и всичко е за пране :mhihi:

ПС: Наснимах го, ето снимки:
ИзображениеИзображение

А това са мамата и татито :):
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 04 Юни 2009, 0:29

Голямо сладурче :D
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 04 Юни 2009, 0:55

Страшно сладурче е :) :) :) аз като се сетя мойта котка като я взех преди 5 години беше ебати фърфалако едва си седеше на краката и първата нощ в къщи като спа... ми спа в скута и цяла нощ спах на един фотьойл :D след това на следващата вечер ми спа на възглавницата до главата ми и малко по малко започна да си спи до мен или върху мен та до ден днешен. А относно пикането и акането като малка пикаше в банята а акаше на балкона, но после си свикна не е правила белята по кревати и дивани :D :D Поздрави! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Юни 2009, 1:05

Един приятел разправяше, че като закарал приятелката си у тях за сефте, котката му (женска) започнала да дращи и да се завира в него :mhihi: Била много раздразнителна в присъствието на гаджето му. Тва жените и животните като цяло са опасна работа. :uups:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Юни 2009, 16:52

имах преди много време женско кученце, взех го от бебе. Първите дни също така скимтеше, спеше в леглото при мен, докато не порасна. Никога не е правила бели в леглото. Пътувала съм с нея от София до Бургас с влак, през целия път я държах на ръце. Звук не издаде, нито пък поиска да свърши работа някъде. Чак след като слезнахме на гарата в Бургас и видя треви и дръвчета се затича. Тъй че, от личен опит знам, че са изключително чисти животни. Проблем беше единствено, че ми късаше сърцето, като я оставях като бебе сама на отиване за работа. Такъв рев надаваше, скимтене, не е истина. Веднъж не издържах и се върнах, но ме посъветваха да стисна зъби и да не мисля за това, за да не стане лигла. И така...

Колкото до моето сегашно коте, беше на 2-3 месеца, когато се взехме миналата година на четвърт финалите. Заспива всяка вечер до мен, а сутрин я намирам на фотьойла до леглото. Неин си хубав навик, поне не си пречим през ноща.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 06 Юни 2009, 23:04

В края на зимата трябваше да превозя един Бигъл на няма и два месеца със самолет. Около 9 часа беше пътуването. През цлото време песа ми спа в ръцете, увит с пелена и с памперс на дупето (не се смейнте, гледката беше уникална) и не издаде и звук. Нито излитането, нито кацането го притесниха. Като пристигнахме едва устискахме да стигнем до тоалетната на летището, защото мъника не искаше да си направи белята в транспортната чанта.
Иначе имам ротвайлер, който е с толкова овнешки характер, че от първата нощ у дома до ден днешен сам решава кога, къде, как и с кого ще спи. Не скимти, просто сяда пред вратата и така ровешката гледа, че се чудш ще те захапе ли или ще се разреве. Изключително умно животно е и страшно обичливо. И винаги си получава своето :D

Предишна

Назад към Извън Темата