Медийна благотворителност?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Медийна благотворителност?
2 500 000 лева събра една телевизия за благотворителност. Това бе обявена тази вечер по същата тази телевизия. И понеже нещо ме човърка отвътре и се питам, ако толкова са събрали за целта, колко са спечелили от това? Нека да не бъркаме бизнеса с благотворителността, щото некой ще рече, що да не печелят. ДА, ама НЕ, щото благотворителност е да се откажеш от печалбата и да я дадеш на нуждаещите се.
Благотворителност или медийна манипулация е това, е въпросът?
Благотворителност или медийна манипулация е това, е въпросът?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
неможе с благотворителна цел да плащаш хонорар за участие...
От тези 2,5 мил като си извадят 1,5 мил хонорари на "ЗВЕЗДИТЕ" останалият милион е разходи за заплати на останалият персонал, Отделно е абслулютен абсурд да плащаш ДДС-то на дарение
А парите които ще отидат найстина за благотворителностт ще се извадят от данъците на определени хора които фактически ще се явят дарители.
Жалко,че има толкова найвни хора,че да даряват на тези долни медии вместо на нуждаещите...
За мен това е добър ПР + големи приходи от реклами
От тези 2,5 мил като си извадят 1,5 мил хонорари на "ЗВЕЗДИТЕ" останалият милион е разходи за заплати на останалият персонал, Отделно е абслулютен абсурд да плащаш ДДС-то на дарение
А парите които ще отидат найстина за благотворителностт ще се извадят от данъците на определени хора които фактически ще се явят дарители.
Жалко,че има толкова найвни хора,че да даряват на тези долни медии вместо на нуждаещите...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
AcOrP написа:неможе с благотворителна цел да плащаш хонорар за участие...
Ти хубаво си сметнал всичко до стотинка, но приходите от ТВ рекламите не са в сумата от 2 500 000 лв.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мен пък ми писна от тези предавания,ебаси и благотворителноста,заради тая простотия по телевизиите започнах да си лягам към 20 ч. ама се събуждам към 5-6 часа да му се невиди и се чудя какво да правя,точно по туй време дават иляда и една нощ ,некакъв култов сериал,и некаккъв тип дето се кахъри и доста голямо количество дебелички туркини,ни ц*ици ни мици...
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Тия телевизий са такива измекяри,с толкова негативизъм заливат хората,новините им са черна хроника въобще ..
Тъй ли в тая държава не става нещо хубаво,да стимулират хората да имат хъс за живот.Гледай им сеира ,като има някво нещастие...от мухата правят слон.....раздухват,раздухват...
Каква благотворителност ,гледат си рейтинга и печалбата това е ,те въпросното предаване го обърнаха на латиноамериканска сапунка.

Тъй ли в тая държава не става нещо хубаво,да стимулират хората да имат хъс за живот.Гледай им сеира ,като има някво нещастие...от мухата правят слон.....раздухват,раздухват...
Каква благотворителност ,гледат си рейтинга и печалбата това е ,те въпросното предаване го обърнаха на латиноамериканска сапунка.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
едно време си беше убаво,пускаш телевизията в 7-новини,после некакъв хубав филм,удраш едно чифте на мадамата и заспиваш,сега всички национални телевизии-реалити глупотевини,това на запад само по кабеларките го дават,най-харесвам лятната им програма,когато всички "мозъци" са отпуска,тогава телевизията е най-хубава
7 мнения
• Страница 1 от 1