Кошмар - да се хранят в колата ти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 05 Юни 2009, 23:08

Оле ,голям късмет е имала колегата ,че тапицерийката е била ольоскана с царевичка и солчица.Представям си да беше седнал някой рунтав юнак ,плувнал в пот(пропуснал седмичната баня)и по някое време да му се прииска да дръпне седалчиците напред........и с*кс,мазане и сръбска музика....
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Юни 2009, 2:14

Хъх, в колата ми винаги съм позволявала да се яде, пие, най-редовно тупам от стелките по две кила баници, семки и солети и изхвърлям по цял плик опаковки от каквото се сетите след всяко пътуване над 300 км.
Няма никакви проблеми, колата се изчиства след всяка свинщина, ако се налага перат се калъфките, минава се хубаво с прахосмукачка и готово.
Колата е за да си правиш кеф с нея и да върши работа и ако кефът включва ядене и мазане с лютеница, никакъв проблем. От робуване на вещи, много хора не могат да си живеят живота приятно.

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 06 Юни 2009, 2:23

Снимки за доказателство само на ЛС давам :)

ferdy, ясно е, че колата ще бъде изчистена, това е лесно. На всеки може да се случи да нацапа без да иска, особено на малките дечица. Не става въпрос за 'робуване на вещи' , а за елементарно уважение към чуждата собственост. Не мога да проумея как едни хора се съобразяват и пазят, а други не се интересуват и рушат. Никога не съм си позволявала да правя свинщина в нечия кола и никога не съм забранявала храненето в моята, но това не означава да се прави кочина и да не се пази.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 06 Юни 2009, 2:31

Е, Element, твоята колежка явно си е някой темерут. Лошото при тези индивиди е, че изглеждат нормално, не можеш да разбереш, че са такива, докато не те издебнат в гръб и не нанесат зловещ удар. В твоя случай с царевичено-солна артилерия. :mhihi:
После, предполагам, си направила разбор на поведението й в офиса и си установила, че е имало признаци, че е дебил, но не си им обърнала внимание.

Права си, че не е прилично и че е трябвало да пита какви са порядките в колата, но ги има и такива елементи. Другият път колежката ще си ходи с рейса и може да се сети. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 06 Юни 2009, 9:56

Много яка тема... :weed: !
Да ви разкажа и аз 1 бърза история :
С приятелката ми пазарувахме в Била и Техномаркет,купихме там кво купихме и излизаме да разтоварим багажа.Само се просегнах и си сложих 1 плодово мляко на оставката за чаши отпред на таблото и започнах да товаря в багажника тва,онова.През това време моята любима решила да ми разклати плодовото мляко и да го продупчи от 2-те страни леко,през това време аз натоварих каквото пазарувахме.
Качвам се в колата и първата ми работа е да си разклатя млякото.... :mrgreen: ,познайте кво стана в колата ???
Нали съм бърз...милата не успя в бързината да ми сподели че я е свършила тая работа вместо мен....
Голям смях падна,после автомивки,баня и т.н.
Изображение.

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 06 Юни 2009, 17:15

hemicharger написа:темата кърти :help: , колежке съветвам те да сложиш лепенка на таблото със следния текст: "В тази кола са забранени следните неща:"
Не се пуши;
не се яде;
не се пие;
не се повръща;
не се пипа музиката;
не се говори на висок глас;
не се допускат деца под 13 годишна възраст;
не се обсъждат политически теми;
не се киха;
не се п*рди;
секс - АБСУРД!не се толерират фризиорски услуги;

;)
Браво колега,това перфектния надпис за повечето от нас, ако някой се заеме с набавата на подобни стикери ще (избие рибата) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Юни 2009, 16:33

Спокойно, вчера ми отне само 2 часа да пойзрина от колата менюто за последните 3 месеца, сега ше одя на мивка за да се изчисти като хората :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 07 Юни 2009, 17:44

най-големия ми кошмар беше когато дадох колата на баща ми да ходи до сервиза където оправяха влекача и се върнал...по едно време излизам и се носи в колата миризма на нафта и грес...барам волана и изпаднах в паника!целият намазан с грес както и скоростният лост, дръжките на вратите даже и копчетата на радиото и ел. стъкла!!!! :evil: хванах една кофа с малко веро и един парцал и търках волани,лостове и с една стара четка за зъби копчетата...в моята кола пуши се нормално само да използват пепелниците че като тръскат от отворения прозорец задната седалка става на гъз...и винаги но винаги спирам когато се наложи нещо да се яде че ако не си измия ръцете преди и след яденето направо ми призлява...всъщност мия ръцете с гореща вода и сапун поне 10 пъти на ден...даже и фиата с гореща водаи сапун мия вътре поне 3 часа търкам пластмасите.
не знам дали има по-болен от мене в тема чистота..
но някой да яде в колата ти и да тръска го смятам за най-голяма селяния...както не искам да го правят в колата ми и аз не го правя в чужди коли

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lia » 07 Юни 2009, 18:12

Аз също съм пушач, но в кола- НИКОГА! На дълъг път спирам на всяка втора бензиностанция за цигара, но никога вътре. Но прежалих вече отпечатъците от детските обущенца по облегалките от зад, бебешкото пюре по тавана и пръстчетата по прозорците. С деца е така. Имам няколко коли, които се дават по днаем- да ви кажа ли какви неща оставят клиентите ми за спомен? :help: Пластмасовите шишенца и трохи от банички са нищо пред сополиви салфетки, кондоми (употребявани), празни консеври, мухлясъл пъпеш, чорапи (също употребявани) и още мнооого съкровища... Веднъж ми се изтъркали един буркан лютеница из под седалката и се подпъхна под спирачката!!!! Още се прекръствам като си спомня как със 120 спирах с ръчна! Големи говеда сме, що се отнася до чудата вещ, ама нашата си я пазим като очите си.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Юни 2009, 18:21

hemicharger написа:темата кърти :help: , колежке съветвам те да сложиш лепенка на таблото със следния текст: "В тази кола са забранени следните неща:"
Не се пуши;
не се яде;
не се пие;
не се повръща;
не се пипа музиката;
не се говори на висок глас;
не се допускат деца под 13 годишна възраст;
не се обсъждат политически теми;
не се киха;
не се п*рди;
секс - АБСУРД!не се толерират фризиорски услуги

И най-отдолу с големи букви - НЕ ВАЖИ ЗА ПРОСТИ СЕЛЯНИ! :mhihi:

ивчо3 написа:
saleen написа:Добре би било да се пуне и тема "Секс в колата" предполагам, че ще е забавна :uups: :help: :mhihi:

Правил съм такова нещо, за съжаление когато никой не шофира. Иначе ще е голяма тръпка, заклевам се. Друг път ще си наема шофьор от дринк енд драйв, но с друга по-удобна кола, че с това тясно Е36.... Сега някой ще ме апострофира с аргумента: Ти пък какво се оплакваш, нали всеки търси тясното... :mhihi: А и секса в колата едва ли ще се понрави на авторката на темата. Та това си е по-голямо цапене от царевица, поръсена със сол. :mhihi:

Element написа:О, секса вече е изпробван. :uups: Колата е широкичка, идеално е. :uups:
Идеята с табелката е добра. :twisted:

likesake написа:е да но като фен на марката ще ти припорачам да пробваш секс в 7мица - от тези дет имат масажни седалки- ще ти е по - комфортно
но май- май си някое джобно гадже - щом колта ти е широк за секс :roll:

Element написа:Някой ден туко виж съм пробвала. :)

На колт-чето като се дръпнат задните седалки към багажника става доста широко :) .
А аз наистина съм джобно гадже - една слабичка, та е чудничко :)

likesake написа:ОоО то тва е от тези дългите вагони - ее как ще го правиш вбагажника не ти ли убива на малкото дупенце или предпочиташ тарикатския номер - да си отгоре?

ивчо3 написа:Малко извън темата се получи, но нали и раздела е с това заглавие, та в колата позата шадраван ми е неудобна 190 см съм висок, а гаджето трябва да е супер мини, за сметка на това тунела по средата на задната седалка е много удобен да си сложа единия крак точно на подбедрицата, другия е на седалката, с ръце се набирам на коланите, изобщо каланетика и страхотно средство за отслабване. Не че съм дебел, но ми действа стягащо на коремната мускулатура.

_65536_kb_sec_ написа:секса в 7-ца от личен опит е невероятен
в късата база и хоро може да се играе стига да се бутнат предните седалки.

Ц, ц, ц! Брей, кви сме били задръстени ний дето не праим секс в колата (или поне не се хвалим във форума :mhihi: ) :roll: Абе, колеги, нещо от сорта на наръчник "101 начина да правим секс в БМВ" не планирате ли да издадете, че да вземем и ние да се образоваме малко? :mhihi:

Иначе в моята кола никой не яде и не пуши. То за пушенето ясно щото съм със салон за непушачи (хе-хе-хе :twisted: ), ама за яденето като се замисля на никой не си спомням да съм правил забележка... Дали щото винаги е чисто и пасажерите сами се сещат, де да знам... :roll:

П.С. Само с дечицата не рискувам - като поискат детско меню от МакДоналдс - директен курс към най-близкия магазин за играчки - хем не ядат junkfood, хем искрено им се радвам как се забавляват непринудено и по детски :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Юни 2009, 21:02

flame написа:Ц, ц, ц! Брей, кви сме били задръстени ний дето не праим секс в колата (или поне не се хвалим във форума :mhihi: ) :roll: Абе, колеги, нещо от сорта на наръчник "101 начина да правим секс в БМВ" не планирате ли да издадете, че да вземем и ние да се образоваме малко? :mhihi:

мога да ти дам идеи поне за 6-7 пози, след които парното и подгрева на джамовете са безсилни по всяко време на годината ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 07 Юни 2009, 22:38

сега се сетих за друг случай...
4ма юнака в едно тико най-дребния 110 кила..след като изядохме по 3 чинии шкембе чорба,люта зима и горкия бакшиш да е изкарал главата навън да диша и ние естествено при тази гледка още повече се смеехме и мангацото още повече главата навън :mhihi:
но се случи един ден да пръдне един сульо в колата и като замириса какви псувни е отнесъл...замириса ми внезапно на изгнило зеле с лек привкус на леш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Юни 2009, 22:40

Аз нямам никакви скрупули в отношенията си с хората които возя, било то приятели или случайни познати.В прав текст им казвам какво може и какво не.В крайна сметка те са в моята кола, а не аз в тяхната, а когато се возя при някой питам и за най-малкото нещо преди да го направя.
Към авторката на темата:
Защо не каза на колежката да яде внимателно, щом чистотата е толкова важна за теб?

Предишна

Назад към Извън Темата