Некоректност от колегите по пътищата!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Юни 2009, 7:52

boorislav написа:
Демирев написа:Определено 95 % от селяндурите са си купили Е36 93-95 г. за 3500 лв. и се мислят за големите гъзари.
Изключения има винаги, но пиша за масовия случай, а той е, че зад волана на Е36 седят диваци слезли от клона вчера.

Видя ли 15 годишно Е36 - далеч от такива танзанийци.

Тука не си прав много.Аз мога да кажа същото за хората управляващи скъпи автомобили,мислят си че като си купят автомобил за 200к с него си купуват и нов закон за движенито по пътищата
Пример: наскоро един ML едва не размаза една ладичка на кръстовището до нас макар,че имаше знак СТОП. И не стига че маймунките който отдавна са слезли от клоните(както се изразяваш ти) бяха в нарушение ами слязоха и се развикаха на горкия човечец
-Абе дядка каде си тръгнал с тая кофа бе
Няма да ти разказвам по-нататък,оставям те ти сам да си направиш изводите
Поздрави

Има такива случаи, но според мен по- скоро са изключение. Селяндурите като цяло карат Е36 (не казвам, че всички с този модел са такива, да не ме разберете погрешно). Голфовете и опелите също са в класациите и ми прави впечатление, че разни бусове и баничарки също се напъват да ги карат като изтребители :help:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата