Левски - ЦСКА
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- babbler
- Потребител
-
- Кара: WV Polo '97
честито на чорбарите
. този мач беше под всякаква критика и според мен не заслужаваше да има победител. дузпата беше чиста, но вапреки всичко ЦСКА не заслужаваха трите точки. аз съм заклет левскар, но мисля, че и Левски не ги заслужават. до кога ще гледаме такива "дербита" в България????

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всъщност беше доста смешен мач. Първото полувреме разгряха
Второто Левски започна да играе и то добре, а ЦСКА , чакаха нещо да стане .. е стана ...
Дано поне Локото и Литекс се покажат че могат да играят и ни помогнат... поне веднъж 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
мач
Мача като цяло беше супер зле - като за БГ парвенство - ,но гледката от сектор "Г" си беше на ниво хи хи хи
fortune обърни малко внимание на познатите си, а не се занимаваи да създаваш дразги.

fortune обърни малко внимание на познатите си, а не се занимаваи да създаваш дразги.

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ........
Не беше красив мач, но за пръв път от много време насам не зееха поля в защитата на ЦСКА
ПС. Чорбаче съм, но очаквах обратен резултат. Учуден съм и приятно изненадан.
ПС2. Не мисля, че титлата е вече наша. Много е рано за празненства.
Не беше красив мач, но за пръв път от много време насам не зееха поля в защитата на ЦСКА
ПС. Чорбаче съм, но очаквах обратен резултат. Учуден съм и приятно изненадан.
ПС2. Не мисля, че титлата е вече наша. Много е рано за празненства.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
sid написа:Нищо нека я вземат ,писнами да се ядосвам ,ма4а бе6е тъп и без това.Даи боже Chelsea да спе4елят 6ампионската лига.На това пове4е 6е се радвам.
ЦСКА - Шампион

иначе тия Челси ако вземат Шампионската Лига ше си изям ****** от яд.., бахти гнусния отбор дето са...

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
Според мача не беше толкова слаб. Просто хората не искаха да сбъркат какво толкова. Понякога е по-трудно да се запази резултата нулев, отколкото да се изповкарат маса голове. И аз очаквах, че Левски ще са победители в края, но това е футбола. Винаги ме е дразнил този психологически проблем при нашите. В голяма част от мачовете между двата отбора сме имали много силен състав, но тази хегемония, която левски наложиха последните години си казва думата винаги. Дори, когато веднъж поведохме с 2:0 на герена мисля и след това допуснахме загуба с 3:2... Слаба психика. Нещо като националите ни. Искам да отбележа чистата и спортменска игра, която в началото личеше много. Въпреки многобройните нарушения, които бяха в повечето случаи тактически, а не обикновена грубост, както едно време. Мача си беше красив по своему! Отново казвам, пуснах темата не да се заяждам, а за да изкоментираме двубоя. Както сте забелязали никъде не съм нарекъл Левски "говеда" или нещо друго, както направиха мнозина по адрес на ЦСКА. На левскарите, които ми се подиграват за юбилея, когато загубихме позорно на армията с 0:5 и други срещи пък им припомням мача им с Антверпен, който беше 3:1 за Левски в София до 89-тата минута и след 4 минутно продължение завърши 3:4. Ама какъв е смисъла да се дразним? Гледаме обективно нещата и не коментираме глупости
П.П. А Челси, Ливърпул и т.н. въобще не ги асоциирам с нашите нещастни отборчета. Левски - отбора на народа, ЦСКА - отбора на властта. Дори да е било така това са минали работи. Сега всичко си е чиста корупция и бизнесче
Евала на всички истински фенове на Левски, ЦСКА и т.н. и само лоши неща за скапаните скинари, нацисти, фанатици, готови да пребият човек, защото си се разхожда с шалчето по улиците. Спрях да ходя по мачове, след като ни пребиха безмилостно за едните шалове и то 10 пича срещу трима, да не говорим, че с нас имаше и момичета. Мноого смели! След това в нас се породи тази грешна агресия и когато бяхме в обратното положение мъстяхме за това, което ни се случи и то на хора, които може би са били и невинни
В един момент се замислих за цялата тази омраза натрупана у хората и имали смисъл тя на фона на селския ни футбол. Готови сме да се избием за глупости, докато някои хора си събират левчета в джобчетата на наш гръб! Не можеш да отидеш с приятелката си на мач, защото не знаеш кой олигофрен ще ви взриви по стадионите или извън тях, не знаеш дали приятелите, които си изпратил на мач ( война ) ще се върнат цели или просто някой дрогиран селтак с татуиран пречупен кръст нема да ги изкорми некъде. Рушиме градския транспорт и цялата държава защо? Поне да играеха... макар да звучи смешно като оправдание. Респект към истинските фенове!

П.П. А Челси, Ливърпул и т.н. въобще не ги асоциирам с нашите нещастни отборчета. Левски - отбора на народа, ЦСКА - отбора на властта. Дори да е било така това са минали работи. Сега всичко си е чиста корупция и бизнесче

човек се учи докато е жив...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
попринцип съм левскар ама па тренирам баскетбол в борисовата и то в една от най-добрите зали тази на ЦСКА, за баскетбола твърдо подкрепям отбора си. Стига толко офф топик аз бг футбол отдавна спрях да следя и да гледам. То тука сички мачове са нагласени ебаси тапотията е пък и те едни мачове се играят нямам думи голяма скука са за гледане. То от сега е ясно ЦСКА ще вземат едната купа Левски другата и всичко ще си е по местата
не се дразнете този мач се е знаел как ще свърши преди даже да си купите билет за него

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
fortune приятелю ти кой мач си гледал...щото аз мач не видях.....толкова мързел събран на една място няма никъде другаде....ебати келешите тъпи.....аз затова не гледам вече футбол,щото в БГ няма такъв......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Добре всички разбрахме че мача беше скучен и не беше "дербито" на кръга..Но на момчетата явно им е умръзнало да се потят,аз истински и интересен мач м/у ЦСКА и Левски не сам гледал от 3-4 години когато бях голям фен на ЦСКА(то и тогава дали са били истински кой знае?)
Ама нали трябва поне на нас да ни е интересно ...
ЦСКА - Шампион..
Ама нали трябва поне на нас да ни е интересно ...
ЦСКА - Шампион..

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
В общи линии ЦСКА излъга Левски. И както пише в един вестник днес за шампоинската титла: "Нека я вземе по-малко слабия"
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2