Откраднаха ни платформата...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 14 Юни 2009, 0:01

DrivinGGoD написа:И аз мисля че е само някой от СОТ-а... Сградата се охранява от СОТ и е говорено с тях да се разпитат всички служители на смяна през този период... Ще видим до къде ще го докараме... Камера също търсим и така... Достъпа до паркинга е само с дистанционно през бариера и ролетна врата на подземието... Такива имат само собствениците и охраната... Надали собственик на апартамент или офис за над 500 000 в такава сграда би посегнал на имущество на съсед... Според мен остава само някой от охраната...

Ясно е че някой от охранителите е набъркан и ще вземе дяла.
Не веднъж съм се чудел каква свястна охрана очакват собственици на скъпо имущество от СОТ-аджии с 480 лв. заплата? Никога не бих разчитал на СОТ.
Частна охрана му е майката.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 14 Юни 2009, 7:26

Човек и оная работа да си остави, и нея ще му откраднат :evil: То е ясно, че охраната е вътре в схемата. Въпросът е дали ще може да се докаже това.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 15 Юни 2009, 4:37

Здравей, Драйвинг Год... Чак сега видях Темата...
Не съм съвсем сигурна, но мисля, че знам в кой блок си. Ако платформата е била там има някъв макар и минимален шанс гадовете да се минали по уличките покрай нашия блок / съседка съм/. Има две външни камери, който хващат два ъгъла. Тоест две улички. На ЛС щи напиша кои са точно. Мисля, че Мога да ти предоставя записите от тях. Он Лайн са на сървър, записват когато има движение, пазеха се записи повече от месец. Преди време изгледахме поне 12 часа, за да "хванем" крадец, обрал апратамент над нас. Но тряя ти кажа ,че за да изгледаш толкова много дни, тряя си отделиш сигурно поне два дни. Супер досадно е... :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 15 Юни 2009, 8:32

Освен собствениците може да има и наематели на гараж или пък такива който си купуват само гаражи.Тоя квартал е яко коварен ,на един познат му бяха разкостили колата в неговия си гараж ,като културно си изкбючили аларми и така нататък.Напоследък на тоя народ какво му става....
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата