да си признаем греховете....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

да си признаем греховете....

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Апр 2005, 16:08

Случайно прочетох и аз темата в тунинг форума, в която оплюват клуба ни... някак си ми е под достойнството да я коментирам, но все пак ме накара да се замисля над някой аспекти...
и както се казваше някъде си "нека потърсим вината първо в нас, а после в околните"
та идеята ми е всеки да си признае тук магариите, за да видим как изглеждаме острани и защо хората извън форума имат такова, или онакова мнение за нас !

аз лично няма се обаждам щот не съм собственик на БМВ от средата на Декември 2004-а, и карам пасатор :bcry::bcry::bcry::bcry::bcry: (демек квото и да направя на пътя никой няма да ме свърже с нищо общо с любимата марка, форума и т.н.).. но да не се отплесвам :)

П.С. и моля без лични обиди, нападки и други такива.. надявам се темата да се получи градивна, за да знаем как изглеждаме отстрани, какви недостатъци имаме и дали трябва да ги оправяме или си ни харесват такива :)

Назад към Извън Темата