Внимание! Некоректно работещ таймер на светофар.
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
flame написа:hard2kill написа:Може ли да има толкова проста и смотана държава
Всяка държава е толкова по-"проста и смотана", колкото е по-ниско себеуважението на гражданите й.
И не знам дали ти правят впечатление 2 факта, за които всъщност може и да не си се замислял досега:
1 - В най-развитите държави гражданите не псуват държавата под път и над път, а гледат какво могат да направят за нея и себе си
2 - И в най-развитите държави светофарите аварират
Добре, колега, а държавата осигури ли безопасното преминаване на пешеходци и водачи на МПС в тези "горещи точки" ?НЕ е ли задължение на държавата да се грижи за гражданите и при такъв проблем ясно да сигнализира и регулира опасните кръстовища.
Не ми се мисли ако утре някоя майка с детенце в колата попадне в такава ситуация и стане нещо много лошо

Когато няма такива пълни простотии в нашата държава, аз ще спра да я псувам...
Дано не пострада някой по тези кръстовища :!:

hard2kill написа:Добре, колега, а държавата осигури ли безопасното преминаване на пешеходци и водачи на МПС в тези "горещи точки" ?
Аз вече го казах:
flame написа:Escape написа:полицията идва на 5-та минута и отрегулира движението.
Маркировката и сигнализацията е на ниво - слагат се табели, знаци, конуси, ленти и т.н. за да се намали риска.
Магистралите се ремонтират само нощно време, като се затваря поетапно по едно платно.
И съответно на сутринта не можеш да разбереш че е било затваряно - няма ги онези огромни изрязани парчета асфалт. няма дупки асфалтирани до половина, няма шахти без капаци с набучен по един клон , и на клона найлонова чантичка.
Тук съм напълно съгласен. За мое и твое най-голямо съжаление
![]()
hard2kill написа:НЕ е ли задължение на държавата да се грижи за гражданите и при такъв проблем ясно да сигнализира и регулира опасните кръстовища.
Да, задължение на държавата е В ЛИЦЕТО НА НЕЙНИТЕ ОРГАНИ ОТ КАТ.
hard2kill написа:Когато няма такива пълни простотии в нашата държава, аз ще спра да я псувам...
Колега, аз мисля, че всеки трябва да направи нещо позитивно, а не да чака другите да спрат да правят негативни неща.
Вземи Германия след Втората световна война - всичко е било "пълна простотия" както ти казваш. Но швабите вместо да псуват държавата (въпреки, че са имали доста основания за това - особено ръководителите на държавата, започнали тази война) са хванали лопатите и са изградили от руините най-голямата и просперираща държава в Европа

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Това важи само за западна Германия и то защото са налети огромно количество пари в следствие на така наречения план Маршал, какво ще кажеш за източна Германия и тя ли е била толкова добре развита след войната?
Упорито искаш да докажеш, не знам пред кой, че държавата има много малък пръст в упадъка на страната ни
Упорито искаш да докажеш, не знам пред кой, че държавата има много малък пръст в упадъка на страната ни

///peter написа:Това важи само за западна Германия и то защото са налети огромно количество пари в следствие на така наречения план Маршал, какво ще кажеш за източна Германия и тя ли е била толкова добре развита след войната?

///peter написа:Упорито искаш да докажеш, не знам пред кой, че държавата има много малък пръст в упадъка на страната ни
Аз пък си мислех, че страна е синоним на държава и няма как държавата да има пръст в упадъка на държавата (или страната да има пръст в упадъка да страната), ама ей на, ти ме разкри - аз съм Сергей Станишев и пиша под прикритие

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
flame написа:///peter написа:Упорито искаш да докажеш, не знам пред кой, че държавата има много малък пръст в упадъка на страната ни
Аз пък си мислех, че страна е синоним на държава и няма как държавата да има пръст в упадъка на държавата (или страната да има пръст в упадъка да страната), ама ей на, ти ме разкри - аз съм Сергей Станишев и пиша под прикритие![]()
Ах ти рабойникоооо, бързо боравиш с уикито и си ял май кума лиска а?

А де да беше като СТАЛИНишев, той не обича много да блести със ума си...

flame написа:///peter написа:Това важи само за западна Германия и то защото са налети огромно количество пари в следствие на така наречения план Маршал, какво ще кажеш за източна Германия и тя ли е била толкова добре развита след войната?
Прав си, то без кинти общо взето не става
И ЕС няма да ни тръсне чак толкова много пари накуп, но аз лично виждам много добра възможност да дръпнем напред покрай еврофондовете.
Напротив, flame, тръснаха ни, но Бати и Кака ги изкрадоха и ЕС ни ги спря.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2