Евала на Лукойл! Няма лъжа в томболата им!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Евала на Лукойл! Няма лъжа в томболата им!
Отинам днес на обяд да заредя догоря резервоара с А98 и касиерката ми подава талон с някакви награди - казва ми: изтрий еди къде си с монетата и ще видим печелиш ли...викам аз какво да търкам с тия шашмалогии...търкам аз...хоп - шест поредни тройки
а касиерката - Честито! Няма да плащате горивото
Оууу - най-накрая да спечеля в тея томболи шашми. Подписах и декларация че могат да ми ползват снимката от л.карта за реклама на томболата
тук втори път ми стана много смешно.
Та ако имате късмет бягайте към Лукойл да заредите над 20 лтр. бензин или дизел и да търкате
Айде Наздраве от мен една виртуална бира задето имам безплатен пълен резервоар

Та ако имате късмет бягайте към Лукойл да заредите над 20 лтр. бензин или дизел и да търкате

Айде Наздраве от мен една виртуална бира задето имам безплатен пълен резервоар

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Колега, радвам се за теб и късмета ти, но да знаеш, че във всяка томбола има врътки. По- добре щеше да е, ако въпросната компания държи нормални цените на горивата, а не да ни скубе, за да трупа безбройни печалби. Ако си зададем въпроса колко човека зареджат дневно при тях, и колко човека печелят седмично такива "награди", ще ни е ясно защо дават гориво без пари. Иначе, наздраве, и да си жив и здрав! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
ктв - съгласен съм с теб.
А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ
Между другото зареждам от почти 2 ч. само на Лукойл и съм много доволен от горивото. Лошото е че има няколко измамни червено бели бенз. във Варна дето не са Лукойл и често се бъркат ментетата с истинския.

Между другото зареждам от почти 2 ч. само на Лукойл и съм много доволен от горивото. Лошото е че има няколко измамни червено бели бенз. във Варна дето не са Лукойл и често се бъркат ментетата с истинския.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Демирев написа:ктв - съгласен съм с теб.А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ
![]()
И аз зареждам само при тях повече от 5 години. То няма при кой друг- освен Ромпетрол и Еко всички други вземат горивата от тях.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Демирев написа:ктв - съгласен съм с теб.А темата я създадох да се разбере че не лъжат за наградите безплатно гориво - далеч по-добри от плажна топка или дюшек на ОМВ
![]()
И на излизане към Турция има една бензиностанция на Лукойл вдясно (истинска) и на 200-300 напред вляво има пак таблото с цените с логото на Лукойл, ама не е Лукойл

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Escape написа:D_reamcatche_R написа::bchug: Честито! Ама аз си оставам фенче на ОМВ
И азоткакто смених бензиновата помпа и майстора ми каза "смени бензиностанцията"
Е предполагам знаеш, че само Карера 100 го карат от Австрия, заедно с Премиум Дизела. Единствено добавките ги слагат тук. Другите бензини на ОМВ са доста шано.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,