Въпрос: отнемане на МПС заради употреба на алкохол?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос: отнемане на МПС заради употреба на алкохол?

Мнение от rascal » 29 Апр 2005, 18:42

Вярно ли е това, което напоследък чувам. Някой има ли конкретна и сигурна информация, че ако бъдеш спрян с алкохол в кръвта над определени промили можело колата ти да бъде конфискувана, независимо дали се води на твое име или не :shock:
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 29 Апр 2005, 19:33

ДА
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 29 Апр 2005, 19:43

И сега мислиш ли, че този отговор търсех ;) Въпроса беше отправен към хора, които знаят нещо конкретно и повече от едно "Да"...
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Апр 2005, 20:06

В пресата от няколко дни има статии по темата. На един му отнеха половин Ауди :mhihi: заради доказана употреба на алкохол, защото била обща собственост на него и съпругата му. Следващия случай, за който бе цитирано в пресата, преди три или четири дни беше с Фиат Крома или Темпра, собственика се отказа от колата си, за да не отиде за известно време в затвора.

Явно са го взели на сериозно и дебнат за нарушители.

http://www.segabg.com/29042005/p0050001.asp

Това е коментар по темата - днес.
Да караш Peugeot е страст!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Май 2005, 9:15

Идеята е следната. Имаш алкохол над 1,2 промила -> отиваш на съд, защото си извършил престъпление ( :shock: ) Автомобилът е средството, с което е извършено престъплението ( :shock: :shock: :shock: ) и се отнема в полза на държавата. Въпросът ми е следния: напил съм се с ДОМАШНА шльокавица варена от дядо ми. Дали няма да ми я отнемат и нея, тъй като точно тя е оръжието на престъплението?
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 02 Май 2005, 0:39

TheBoss написа:.......

Как бе , ракийцата не се води , хладнокръвно оръжие :mhihi:
Гъзета , че другата им работа свършена , с глупости се занимават!
Ама да отнемат поне да се спрат тия смъртни случаи!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 02 Май 2005, 11:15

bawarka написа:
TheBoss написа:.......

Как бе , ракийцата не се води , хладнокръвно оръжие :mhihi:
Гъзета , че другата им работа свършена , с глупости се занимават!
Ама да отнемат поне да се спрат тия смъртни случаи!!

кои случай ? на умиране от препиване ли.. мда дано да спрат :)
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от MOHTbOPA » 02 Май 2005, 11:57

абсолютно съм за отнемането на автомобилите щото така малко по малко надявам се да се поизчистим от шофьорите-убийци :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 02 Май 2005, 14:16

и аз съм за отнемане,стига с тая анархия

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 02 Май 2005, 21:05

TheBoss написа: Въпросът ми е следния: напил съм се с ДОМАШНА шльокавица варена от дядо ми. Дали няма да ми я отнемат и нея, тъй като точно тя е оръжието на престъплението?

Тук уважаваният много от мен The Boss Ви намеква за правилният отговор, а вие продължавате да се пенявите и да мечтаете за невъзможни неща. Това, че се касае за глупави приумици и чисто самоуправство на полуграмотни ченгета и прокурори го каза още в самото начало адвокат Марин Марковски, с когото съм личен познат и е един много ерудиран мъж(нищо, че твърдят "защитава бандитите", на мене пък ми помага точно срещу тях). Само си помислете, че ако това започне да минава безпроблемно какво ще стане - всеки един злонамереник ще Ви отмъсти елементарно с подобаваща постановка. Как е възможно да се радвате и вярвате на такива глупости, когато човекът с инициали ББ сътвори такъв просташки гаф със сърбина и не завиждам на всеки от нас, който ще минава през Югославия в близко време. :twisted:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Извън Темата