Колеги моля ви за спешен отговор!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги моля ви за спешен отговор!
Колеги в други ден мислих да си тръгвам за България, но един приятел ми каза ,че са му искали на граница медицинско или документ който удостоверява ,че не си болен от свински грип. Минавал е през Сърбия.
Има ли такова нещо или не ... и ако има дали през Румъния ще има проблем. Искали са му 100 евро , за да мине.
Надявам се просто да са били гладни иначе става тежко.

Има ли такова нещо или не ... и ако има дали през Румъния ще има проблем. Искали са му 100 евро , за да мине.
Надявам се просто да са били гладни иначе става тежко.

- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Странното е, че ще пътувам и аз след месец през Румъния и ако си правят такива ебавки с мен викам им началника и готово. Ще си бъда с немски номера на колата, дано да ги откаже да си правят гаргара.
zvezdo88 написа:Колеги моля ви по-сериозно и по темата, че ми е притеснено... Няма ли колеги които да са пътували тези дни през Сърбия или през Румъния ?
Пътувай спокойно.. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=168792 иначе ако те спрат им кажи, че нямаш документ защото си болен и отиваш да се лекуваш в друга държава.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kiro_320 написа:zvezdo88 написа:Колеги моля ви по-сериозно и по темата, че ми е притеснено... Няма ли колеги които да са пътували тези дни през Сърбия или през Румъния ?
Пътувай спокойно.. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=168792 иначе ако те спрат им кажи, че нямаш документ защото си болен и отиваш да се лекуваш в друга държава.![]()
Па ако и това не помогне.. Изгрухти...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
почни да кашляш и да фърляш слюнка и ше те изпроводят мноо бързо да се махаш....
сериозно! никой не мое ти иска документ че не си болен! па те така и васерман мое ти искат и че не си прокажен и кво ли не! е още като запристъпяш към граничния пункт си пусни жисиема на запис и ги запиши-ако ти кажат приятен път-добре ,ако не ти -ше си изкараш парите дето ше дадеш за рушвет от продажбата на записа...
сериозно! никой не мое ти иска документ че не си болен! па те така и васерман мое ти искат и че не си прокажен и кво ли не! е още като запристъпяш към граничния пункт си пусни жисиема на запис и ги запиши-ако ти кажат приятен път-добре ,ако не ти -ше си изкараш парите дето ше дадеш за рушвет от продажбата на записа...
- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Това с медицинските е пълна глупост и няма изискване да носиш такъв документ. Обаче като се връщаш се зареди със сериозно търпение, че опашката преди няколко дена на Калотина започваше от Пирот. Пренаселено е от прибиращи се турци.
10 мнения
• Страница 1 от 1