някои да се занимава с автоматични гаражни врати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

някои да се занимава с автоматични гаражни врати

Мнение от Мишу » 08 Юли 2009, 21:10

или да е добър заварчик- железар ,треа ми някои които пред гаражите да направи конструкция от профили която да издържа автоматичните врати като пълзят по нея,и отгоре ще е с пластмаса която да пази сянка на колите отдолу ? утре ще обикалям по фирми за гаражните врати ма некои ако се занимава е добре дошло гуфълето вече го питах събрах телефони и адреси ма ако знаете некои дето на вас е правил може да го препоръчате
аматиорите не са уелкоъм

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Юли 2009, 9:24

В Требич има една много добра фабричка за метали, Митко се казва шефа, правят много добри гаражни врати. На вилата вратата за гаража е от тях. Ако намеря телефон ще ти го пусна да им звъннеш, че беше отдавна и съм го затрила.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Юли 2009, 9:57

ferdy написа:В Требич има една много добра фабричка за метали, Митко се казва шефа, правят много добри гаражни врати. На вилата вратата за гаража е от тях. Ако намеря телефон ще ти го пусна да им звъннеш, че беше отдавна и съм го затрила.

+ и от мене за тези пичове
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 09 Юли 2009, 10:04

момци ако имате тела на това момче пратете го с смс на 089 49 84 84 9 ,че излизам направихме нова ограда и старите врати не се затварят на двора да седи разграден -не е работа :mhihi: та леко ми е спешно Благодаря ВИ !!

Назад към Извън Темата