.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

.

Мнение от pltbull » 08 Юли 2009, 16:58

.
Последна промяна pltbull на 30 Окт 2012, 10:07, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юли 2009, 17:44

Има ги в Ибея колкото искаш, същите са и JOM, TA и безименните само с надписи перформънс суспеншън или койловърс незнамси кво си.. Има ги в различни цветове- зелени, сини, сиви, червени, но на практика са един и същ продукт.
Доколкото се отнася за окачване и нещо от което ти зависи сигурността, спирачния път и т.н. не си взимай подобно нещо. Виждал съм ги на живо, бях поръчал един комплект JOM и едни TA преди време за да продавам във форума, но го пусках обратно в ибея. Просто е уникален ташак, на който и половината от парите му са му твърде много.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

?

Мнение от TouringInternational » 08 Юли 2009, 19:28

bum_bum написа:Има ги в Ибея колкото искаш, същите са и JOM, TA и безименните само с надписи перформънс суспеншън или койловърс незнамси кво си.. Има ги в различни цветове- зелени, сини, сиви, червени, но на практика са един и същ продукт.
Доколкото се отнася за окачване и нещо от което ти зависи сигурността, спирачния път и т.н. не си взимай подобно нещо. Виждал съм ги на живо, бях поръчал един комплект JOM и едни TA преди време за да продавам във форума, но го пусках обратно в ибея. Просто е уникален ташак, на който и половината от парите му са му твърде много.

Първоначално се извинявам, че ползвам темата на колегата, за да си задам въпроса :uups:

Колега, bum_bum чувал ли си за Supersport окачване
аз съм с такова, някво немско е, нерегулируемо- някви впечатления от марката като цяло :roll:

Мерси предварително и сори отново :D

----------------------------------------

Мерси за инфото, се пак съм доволен от както се изрази Сони в една тема- окачването за кафенце :mhihi:
Последна промяна TouringInternational на 08 Юли 2009, 20:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юли 2009, 20:02

Абсолютно същото, като описаните по-горе е. Просто фирми като тези си създават продуктова линия и нещата се правят с тяхното лого и евентуално ако позволява продукта и дизайн/ цветове. Единственото немско нещо в тези марки са буквите по кашоните. Всичко от-до се произвежда и сглобява в Китай. Цената при поръчка от $10 000 е по-ниска отколкото тук струват 4 пружини 2-ра употреба, от там прави сметка за качеството при вложените материали, труд и печалба за тази цена.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от pltbull » 09 Юли 2009, 11:36

.

Назад към Извън Темата