Аз бях до тука с толерантността

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Юни 2009, 19:56

dimov_ написа:
t060 написа: Значи какво? Аз и сума млади хора не можем да гласуваме където сме, въпреки че сме в България, пък те си гласуват от там, така ли?

Анджък !!! :yes:

С този отговор, мисля темата се приключи. Поне за младите хора, които искат да гласуват, без да се налага да си пренареджат ангажиментите с месеци напред, за да го направят.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 20 Юни 2009, 0:25

И все още има такива за които няколко клюки до едно кафе биват по важни от НАШЕТО БЪДЕЩЕ.....

:bgflag:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 20 Юни 2009, 1:10

ми то народа си ги търпи...
то не е проблема само в циганите... българи не крадат и не изнасилват и т.н. ли какво...?!?
като видиш някой да си изхвърли фаса на улицата - бой и това е...
и аз бих гръмнал циганин, който върви срещу мен с брадва и крещи: "-Смърт на българите..."
и после какво лежиш 10 години за какво - на някой му изнася мангалите да го избират на 4 години и това е... те са безсмъртни, май, а...
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AvGo's Devil
Мечтае да кара: дълго

Мнение от AVGO » 20 Юни 2009, 1:26

Нека ви напомня за примера на хан Кубрат с пръчките.

Ще можем да постигнем нещо ако действаме заедно.Аз за други безсмъртни освен нас Българите.....не съм чувал.

Да живее България и ние покрай нея :bgflag:
Химна на Бавареца >>> http://www.vbox7.com/play:e3237f4183

Линк за сваляне с високо качество > http://hulkshare.com/n1l4y873vla3

Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 20 Юни 2009, 8:17

Верно, много търпелив народ сме, ама не трябва да е така. Необходимо е да се реагира, докато проблемите са малки. Станат ли големи, обикновено стигаме до крайности, които ни вредят. Както е каза народът, всичко с времето си. Сега е време да гласуваме! Нека всеки да гласува, за да не ни управляват малцинствата! Тяхната цел е да станат мнозинство и такава е перспективата, показвана от много проучвания.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 09 Юли 2009, 10:52

Искам да изкажа огромното си задоволство от големия процент вот....какво да ви кажа - въпреки изключително противната пропаганда, която преоведоха червените загубиха (респективно ДПС)!!!

Поздрави на всички.

Потребител
Аватар

Мнение от E61FAN » 09 Юли 2009, 11:39

Истината е, че мангалите се плашат само от групировки. Защото знаят, че ако пипнат някой сотаджия след няколко дена ще дойдат с бухалките и ще обърнат катуна им. "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"... Аз може да имам няколко приятели, ама ако няк'во цигане ме нападне и почнем да се бием 3/4 от всички, които минават, ще си плюят на петите или ще се правят, че не виждат какво става. Рая. Трябва да сме единни като тях... Но - всичко е лесно на приказки... Организацията е трудна.

Идеята, която стои зад влизането в която и да е организация на "Атака" е правилна, но според мен трябва да се създаде гражданско движение. Нещо подобно на гвардия, но без политически интереси зад него.

Дано някога оправим тази държава...

Предишна

Назад към Извън Темата