.
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Гледай да го видиш кой е, или ако имаш някакво предположение им кажи. Иначе-трудна работа да се хване кой е.
Никой не мое ма връне на селу!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ванка като ми каза Владо , лошо ми стана тая лачената мадама ... мамка му. Ако имате проблеми с убежваването на "артиста" за показания думай !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Нямам случай като оправя всички драскотини да изкарам повече от седмица без... Има толкова разсеяни лумпени и дребни комплексари, че все ще се намери кой да драсне. Да не говорим за кучетата, които хапят калници брони... Не се ядосвай, колега, от това на вредителя ще му стане по-добре. Аз поне се опитвам.
Последна промяна Leon на 09 Юли 2009, 15:29, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...
Драскотини по колата
Колега, това е напълно нормално за България. Същото ми се случи и на мен преди около 1 година. След като докарах колата от Германия по нея нямаше нито една драскотина, но на третия ден от престоя и в България (първия път когато колата остана не на паркинга, а пред блока) на предната дясна врата се появи някаква солидна драскотина, която се забелязва от километри. Или е надрано с пирон от някой комплексар или някой ме е забърсал докато е паркирал. Представи си как стои драскотина със щирина около 1.5-2 милиметра, от единия до другия край на вратата и това на тъмно сива кола. Не се притеснявай и не се ядосвай! За съжаление това е действителността!
10 мнения
• Страница 1 от 1