ел. сервиз в Люлин
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
ел. сервиз в Люлин
Колеги някой знае ли къде се намира точно ел. сервиза в Люлин до 26 поликлиника. По-скоро около нея бил... до поликлиниката ще стигна но там къде е точно ..... 

20 години живях в Люлин и не знам около 26-та поликлиника да има ел. сервиз... евентуално някъде над училището, което е на гърба на ДКЦ-то... Иначе ако ти трябва читав електричар- иди на караулката при Бриколаж. Като минеш светофара- първата в ляво (Бриколаж ти остава в ляво) има огоромни халета от дясната ти страна на около 50 метра- гумаджия, двигатели и ходова част и електричар. Аз лично съм доволна от тях.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
електричар в Люлин също има като тръгнеш на горе към 5-ти по главната, към колелото на рейсовете горе, ако идваш от 1-ви в лявата страна след Царица Иоана на горе
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
stuci написа:Здравей,
като се движих по булеварда в посока кадето въртят рейсовете подминаваш поликлиниката и свиваш на следващата или последващата пряка и веднага в дясно има едно сервизче, момчето се казва Ники, читаво работи. Надявам се да съм ти помогнал.
Колега дали нямаш предвид да завие наляво, там където са автоалармите

Мисля, че колегата stuci има в предвид ето това сервизче: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=56276
Момчето наистина работи много добре, занимава се само с БМВ и цените му са народни.
Момчето наистина работи много добре, занимава се само с БМВ и цените му са народни.
8 мнения
• Страница 1 от 1